Sari la conținut

Rulota Dethleffs Camper, un alt model rulota pe care doresc sa-l prezint, cu toate ca scriam prin februarie al acestui an despre model rulota Aero Style al celor de la Dethleffs si precizam ca firma Dethleffs produce o gama larga de modele rulote. Am considerat sa prezint acum model rulota Dethleffs Camper, deoarece am observat designul de buna calitate si m-a incantat aspectul interior al acestui model de rulota. Astfel am descoperit ca a intrat pe piata de rulote cu modele de la 3,90 m pana la 7,40 m (fara protap) si cu preturi de nou de la 15700 euro pana la 26 400 euro.

Fiind proiectat pentru o familie mai numeroasa si cu o rezistenta durabila in timp a componentelor sale, aceste modele ofera un mobilier bi-color, dulapurile interioare fiind concepte pentru pastrarea unui mare spatiu interior si cat mai multa lumina naturala, ori de la ferestre, ori de la o mare trapa (luminator) din sticla, pozitionata in plafon. Spatiul pentru dormit este dotat cu un dormitor ce poate fi separat de restul habitacului, prin inchidere cu usi glisante din lemn si din paturi fixe supraetajate.

Zona bucatariei ofera o suprafata mare de lucru si are in componenta un aragaz cu 4 arzatoare si gratar, o chiuveta din otel inoxidabil, un frigider mare cu congelator, cateva sertare pentru tacamuri si alte cateva din cele necesare intr-o bucatarie. Cabina de baie dispune de o oglindă mare, cu dulapuri suspendate si spoturi luminoase, chiuveta din otel inoxidabil integrata intr-un elegant dulap din lemn, dush si un wc fix, bineinteles cu golire exterioara.

Rulota Dethleffs Camper

Imaginile despre rulota Dethleffs Camper consider ca vorbesc de la sine.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
dethleffs-camperdethleffs_camperrulota_dethleffsrulota-dormitorrulota-bucatarierulota-coltarrulota-dulaprulota-baia


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *