Sari la conținut

Rulota Dethleffs fabricata 2019, un model rulota filmat in parc rulote second hand Germania si despre care doresc sa scriu cateva randuri. Inainte de toate cateva date tehnice despre acest model rulota fabricat in anul 2019:
– lungime 674 cm;
– latime 212 cm;
– greutate totala 1360 kg;
– greutate proprie 922 kg;

Trebuie sa mentionez de la bun inceput ca nu am inteles de ce o rulota din anul 2019 poate sa fie atat de simplu dotata si la un pret de 14 500 euro, pentru care nu consider ca poate sa merite. Am realizat o filmare doar din dorinta de a prezenta celor care indragesc acest hobby dedicat rulote, ca nu intotdeauna conteaza anul la o rulota, ci optiunile si dotarile.

Rulota Dethleffs fabricata 2019

Configurarea acestui model rulota este destul de clasica, prin doua spatii de odihna care constau in doua canapele extrem de simple si un spatiu dedicat dormit cu doua paturi individuale.
Asa cum reiese din filmarea realizata pentru aceasta rulota Dethleffs si postata pe canal Youtube BlogRulote, tot interiorul este destul de mic si fara un spatiu care sa satisfaca.
Mai ales in zona celor doua paturi, unde nu exista nici macar un simplu separator de intimitate in zona respectiva.

In zona bucatariei se afiseaza cu un blat imitatie ceramica, in care sunt incastrate un aragaz 3 ochiuri si o chiuveta inox, pentru apa calda / rece, ambele protejate cu geamuri insertie.
Frigiderul detinut are un volum capacitate de 81 litri si un volum 10 litri congelatorul, functional pe gaz, 12 V / 220 V.
Alaturi de cele mentionate, mai pot fi descoperite module culisante pentru depozitare vesela, o varietate de dulapuri si polite.

Cabina de toaleta, vizavi de bucatarie, amplasata in zona de centru, detine un scaun wc rotativ Thedford, cadita pentru dush, chiuveta pe rotund, oglinzi si spatii dedicate. Numai ca, spatiul interior este extrem de redus, cum de altfel mi s-a parut intreg interiorul.


Optiunea de incalzire este asigurata de un sistem Truma S 3004 cu ventilatie si cu tubulatura in intreg interiorul pentru dirijarea aerului cald. Ce mi-a placut totusi, a fost mobila care se prezenta in conditii excelente, spatiile depozitare existente fiind utile pentru o intreaga varietate de obiecte si accesorii.
E si normal sa se prezinte in regula, fdiindca la varsta ei este normal sa nu aiba probleme.

In final, trebuie sa scriu ca aceasta rulota s-a vandut cu pretul afisat, ea fiind cumparata de catre un cetatean german.
Nu stiu daca era un cunoscator, probabil ca nu, dar ce stiu este ca eu unul nu ofeream acesti bani pentru un astfel de model rulota atat de simplu, chiar daca el este considerat usor si ingust si este din 2019.
Parerea ta care este?

Poti sa urmaresti filmarea realizata cu acest model rulota Dethleffs, accesand videoclip rulota Dethleffs.

In final, asa cum probabil am obisnuit pe multi dintre cititorii acestui blog dedicat rulote, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote.
Este locul in care se pot urmari videoclipuri cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu prezentari de rulote second hand si rulote noi.
Acest canalul Youtube contine filmari din Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania si nu face altceva decat sa ajute si sa indrume pe cei care indragesc acest hobby dedicat rulote.
Rulota Dehleffs fabricata 2019

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact