Rulota din Olanda sau din Anglia

Rulota din Olanda sau Anglia, este una din intrebarile oricarui viitor rulotist din dorinta de a avea o rulota cat mai aproape de  gustul sau.
Pentru aceasta insa, este nevoie de multa cunoastere si mai ales de un buget care sa satisfaca o astfel de dorinta.
Daca nu se doreste cunoastere, se va face cu siguranta  un pas gresit si pe parcurs vor apare remuscarile!

De ce scriu astea?
Fiindca oricare dintre viitorii posesori doreste o rulota cat mai dotata si utila, insa bugetul este cel care ofera sau nu, satisfactia multora sa se bucure de o asemenea achizitie.

Referitor la acest aspect, pot scrie ca exista variante care pot linisti pe multi dintre aceia care vor sa cumpere o rulota. Din punctul meu de vedere, avand si ceva experienta, rulotele din Olanda sunt mai ieftine decat rulotele din Anglia. Scriu aceaste facand comparatie bineinteles la anii de fabricatie.
Despre cele englezesti pot scrie ca sunt ceva mai dotate, marea majoritate avand boiler pe gaz, sau electric, aragaz prevazut cu un cuptor care poate pastra la o anumita temperatura mancarea, iar amplasamentul mobilierului este gandit sa ofere cat mai mult spatiu.
Acum sa nu se inteleaga ca cele olandeze, (europene), sunt chiar pe locul secund din punctul de verede al acestor dotari!
Trebuie sa evidentiez faptul ca marea majoritate a rulotelor din Olanda au corturi in dotare, cele englezesti avand un minus la acest capitol.
Un alt argument favorabil „olandezelor”, din punctul meu de vedere, sunt cheltuielile cu deplasarea catre acasa.
Sunt multe de discutat si pe aceasta tema, insa, intr-un articol viitor voi scrie despre asta.

Nu doresc sa fac o recomandare in mod special, ci decat un singur sfat, asa cum discut cu majoritatea celor care vor sa cumpere o rulota, si anume ca nimeni sa nu se grabeasca, fiindca o rulota, ca si oricare achizitie mai mare (ma refer la buget), nu o cumperi in fiecare zi.
De acea trebuie o documentare din care sa se afle cat  mai multe informatii descoperite despre rulote, cautata varianta cea mai buna a configuratie si a dotarilor, si daca se poate si un sfat, cel care cumpara rulota, sa fie impreuna cu un cunoscator care stie cat de cat ceva despre ce inseamna o rulota, in momentul achizitionarii.
Sunt multe de scris, dar articolele prezente deja in blog sunt cele care pot completa.

O singura mentiune trebuie sa scriu si anume faptul ca cele scrise fac referire la modele de rulote care sunt cele mai cautate, adica anii 1985-1995.

La final, recomandarea mea este catre o rulota din Olanda, scriu aceasta poate si sub aspectul faptului ca Olanda o strabat de ceva ani, iar dupa mine, Olanda este tara rulotelor.
Cei care au ajuns pe acolo sper sa-mi de-a oarecum dreptate 

Sloganul meu: O rulota o cumperi si cu inima!

rulote-blog

Daca consideri interesant, distribuie....

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.