Sari la conținut

Rulota doua axe Burstner Ventana, model 720 filmat in parc rulote second hand Germania si care consider ca merita o minima atentie in cunoastere. Este un model de rulota de mari dimensiuni, fabricat in 2003, cu o configuratie care sa ofere un confort pentru 6/7 persoane si care este extrem de spatios.

Detalii tehnice rulota:
– lungime 9560 cm;
– latime 250 cm;
– greutate proprie 1655 kg;
– greutate totala 2000 kg;

Dupa cum se observa, o rulota doua axe destul de grea, dar si cu o lungime destul de apreciabila.
Am realizat acest aspect referitor despre lungime la fata locului, dar imediat mi-a fugit imaginatia catre o rulota Fendt de 11 metri pe care am descoperit-o cu ceva vreme in Olanda.


Rulota doua axe Burstner Ventana

Acest model rulota filmat in Wurzburg, la prietenul meu care detine un mare parc rulote, l-am filmat pentru ca sa-l postez pe Youtube, numai ca a doua zi dupa filmare, s-a vandut. Pretul de vanzare a fost 9 900 euro si s-a vandut cu 9 600 euro.

Nu cred ca mai este nevoie sa scriu despre faptul ca prietenul meu, un dealer rulote roman, cu o relatie de prietenie de peste 30 de ani, este cel pe la care trec mereu in drumurile mele spre Olanda. Datorita lui, am sansa de a filma fara niciun fel de problema multe marci rulote in respectivul parc rulote pe care-l detine.

Chiar incerc sa fac cunoscute cateva din rulotele sale oferite spre vanzare, postandu-le pe site-ul anuntplus.ro in sectiunea Rulote-Autorulote. Impreuna am realizat si cateva videoclipuri care nu fac altceva decat sa indrume pe cei aflati la inceput de drum in cunoasterea nisei rulota. Multe pot fi urmarite accesand sectiunea playlist Discutii Rulote

Mare mi-a fost mirarea cand am aflat ca a fost postat pe site-ul ebay-kleinanzeigen, iar a doua zi a si sosit o familie de tineri germani care au facut achizitionarea. Pot scrie ca ce am vazut si filmat m-a incantat, numai ca aceasta rulota a fost in posesia unui mare fumator, fiindca mirosul de tutun persista peste tot.
Probabil cei care au cumparat rulota au fost (sunt) fumatori, altfel nu cred ca un astfel de aspect sa nu le fi afectat dorinta de cumparare.

Sunt destul de multe aspecte pe care le-am cuprins in filmare, in speranta ca o astfel de prezentare duce la o cat mai bogata cunoastere pentru cei interesati de un astfel model rulota Burstner. Incerc sa postez pe canalul meu Youtube BlogRulote cat mai multe marci si modele rulote pentru acest motiv, numai ca observ faptul ca multi nu-i intereseaza decat pretul.

Exista rugamintea pe care o fac de a fi urmarit oricare videoclip cap-coada, fiindca numai astfel pot afla detalii despre fiecare rulota filmata. Mai ales ca in fiecare descriere a oricarui videoclip exista detalii care intereseaza. Urmareste videoclipul cu acest model printr-un click pe rulota Burstner Ventana

Nu inchei acest articol din blog fara a face invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote.
Mereu se pot urmari filmari cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu videoclipuri dedicate prezentarilor de rulote second hand si rulote noi. Este o optiune a fiecaruia de a se abona si de a descoperii destul de multe aspecte legate de acest hobby dedicat rulote.
Rulota doua axe Burstner Ventana

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *