Sari la conținut

Rulota electrica pentru pasionatii de ciclism, Cyberdrop, o mini rulota inspirata de Tesla Cybertruck, care este special conceputa pentru a fi atasata la o bicicleta. Indiferent daca este o bicicleta conventionala sau o e-bike, biciclistul primeste sprijin suplimentar in timp ce pedaleaza, datorita propulsiei electrice.

Cyberdrop este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa imbine un stil de viata activ cu confortul tehnologiei moderne. Indiferent daca se confrunta cu vantul in fata, sau trebuie sa urce un deal, Cyberdrop va oferi sprijinul necesar cu motorul sau incorporat. Astfel, s-ar parea ca pasiunea pentru ciclism ramane o activitate distractiva si nu prea dificila.

Rulota electrica pentru pasionatii de ciclism

Cyberdrop a fost proiectat de Jeremiah Brown, un ciclist canadian, autor, antreprenor și medaliat olimpic de argint la canotaj. Proiectul a inceput in 2022 si a ajuns acum in punctul in care exista un prototip final. Planificarea productiei este in plina desfasurare si cat de curand vor putea avea loc primele livrari.

Rulota are un cadru sudat din aluminiu, o lungime a patului de 2,4 m, cu o latimea de 97 cm, ofera suficient spatiu pentru a dormi confortabil. Interiorul include o zona de depozitare la picioare si o inaltime a interiorului de 1,17 m. Este izolata cu polistiren extrudat de 1 inch, plus toate suprafetele de aluminiu din interior sunt acoperite cu neopren pentru a preveni condensul. Intregul habitaclu este finisat suplimentar cu o tesatura rezistenta la uzura. O aerisire electric de pe plafon, ajuta la racire si la circulatia aerului.
interior cyberdrop
Rotile incorporeaza un motor cu butuc Grin Technologies, astfel incat bicicleta electrica care o tracteaza nu trebuie sa faca toata munca. Puterea pentru ambele motoare, bicicleta si rulota, este furnizata de un pachet de baterii cu litiu de 72 volti/9,5 kW situat in compartimentul de marfa al bicicletei.


Cu o viteza de pana la 60 km/ora si o autonomie de 210 km, Cyberdrop este ideal pentru ciclistii care doresc sa faca calatorii lungi. Desi viteza maxima poate depasi chiar 65 km/ora, viteza ideala de croaziera este intre 25-45 km/ora. Panourile solare optionale ofera o capacitate de incarcare suplimentara pentru a incarca bateria de unitate peste noapte.

Pentru o croaziera obisnuita, motoarele din roata rulotei si roata din fata a lui bicicletei, maresc puterea de pedalare a ciclistului. Cand este necesara o asistenta suplimentara, motorul din roata din spate a bicicletei este de asemenea activat.

Din cercetarile facute, am descoperit ca pretul poate incepe de la aproximativ 6.770 USD!
Este mult, putin, biciclistii sunt cei care isi pot da cu parerea….
Rulota electrica pentru pasionatii de ciclism Rulota electrica panouri
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact