Prima pagină » Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition, un model 2018 si vizionat intr-un showroom din Olanda, este o alta rulota pentru care a meritat sa realizez cateva imagini.

Am gandit, la momentul respectiv, o data vazut acest model de rulota, alaturi de multe altele, ca este necesar sa aflu cat mai multe despre el.
Fiind o rulota care poate multumi pe multi doritori (mai putin pretul!), detine o lungime a caroseriei la standarde normale si cu un design pe langa care nu se poate trece indiferent.
Greutatile, un lucru firesc la rulotele de generatie noua, sunt 1142 kg proprie si 1350 MMA, pentru o caroserie cu lungimea de 6630 cm.
Rulota a fost gandita pentru confortul a patru persoane, avand doua spatii de odihna, asa cum reiese si din imaginile postate, cu un coltar si un pat fix.
Exista un spatiu destul de lejer dedicat unei bucatarii moderne, frigiderul de 150 litri fiind cel care satisface multe necesitati intr-un sezon de vreme calduroasa.
Cabina toaletei, amplasata langa pat, este impartita in doua, cu usi separate, numai ca mi s-a parut destul de incomod felul de a face dush intr-un spatiu atat de restrans.
Dar oricum, parerea mea conteaza mai putin.Ca de obicei, nu fac o descriere a tuturor dotarilor si utilitatilor existente in interior si nu numai, fiind lesne de inteles ca oricare model detine o varietate mare de optiuni, singurul aspect care m-a incanta la prima privire, este acela ca merita sa vizionez modelul respectiv de rulota si sa-i fac o descriere sumara.

Avand in vedere ca este un model nou, pentru 2018, pretul afisat de 20750 euro, nu-l consider exagerat, numai ca, intotdeauna am considerat ca nu se merita achizitionarea unei rulote noi, atat timp cat exista pe piata modele care satisfac multe cerinte la preturi rezonabile.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Iata cateva imagini:

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Rulota Hobby 460-dormitor Rulota Hobby 460 UFe-coltar Rulota Hobby 460 UFe-cabina-toaletaRulHobby 460 UFe De Luxe Edition-toaleta

pret-rulota-hobby

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.