Sari la conținut

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition, model rulota 2018 si vizionat intr-un showroom Olanda, este o alta rulota pentru care a meritat sa realizez cateva imagini.

Am gandit, la momentul respectiv, o data vazut acest model de rulota, alaturi de multe altele, ca este necesar sa aflu cat mai multe despre el.
Fiind o rulota care poate multumi pe multi doritori (mai putin pretul!), detine o lungime a caroseriei la standarde normale si cu un design pe langa care nu se poate trece indiferent.
Greutatile, un lucru firesc la rulotele de generatie noua, sunt 1142 kg proprie si 1350 MMA, pentru o caroserie cu lungimea de 6630 cm.

Rulota a fost gandita pentru confortul a patru persoane, avand doua spatii de odihna, asa cum reiese si din imaginile postate, cu un coltar si un pat fix.
Exista un spatiu destul de lejer dedicat unei bucatarii moderne, frigiderul de 150 litri fiind cel care satisface multe necesitati intr-un sezon de vreme calduroasa.
Cabina toaletei, amplasata langa pat, este impartita in doua, cu usi separate, numai ca mi s-a parut destul de incomod felul de a face dush intr-un spatiu atat de restrans.
Dar oricum, parerea mea conteaza mai putin.


Ca de obicei, nu fac o descriere a tuturor dotarilor si utilitatilor existente in interior si nu numai, fiind lesne de inteles ca oricare model detine o varietate mare de optiuni, singurul aspect care m-a incanta la prima privire, este acela ca merita sa vizionez modelul respectiv de rulota si sa-i fac o descriere sumara.

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Avand in vedere ca este un model rulota nou, pentru 2018, pretul afisat de 20 750 euro, nu-l consider exagerat, numai ca, intotdeauna am considerat ca nu se merita achizitionarea unei rulote noi, atat timp cat exista pe piata modele rulote second hand care satisfac multe cerinte la preturi rezonabile.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Iata cateva imagini cu model rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition descoperit in showroom Olanda

Rulota Hobby 460 UFe De Luxe Edition Hobby 460 UFe De Luxe Edition

Rulota Hobby 460-dormitor hobby de luxe edition 460 ufe model 2018 bucatarie Rulota Hobby 460 UFe-coltar Rulota Hobby 460 UFe-cabina-toaleta RulHobby 460 UFe De Luxe Edition-toaleta

pret-rulota-hobby

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *