Sari la conținut

Despre rulota Hobby Exclusive 560 KMFE, model rulota fabricat 2004 din parc rulote second hand Germania, care face parte din gama de rulote XXL si care ofera un confort pentru sase persoane. Este modelul de rulota ideal pentru o familie cu mai multi copii, avand trei spatii de odihna, asa cum reiese si din imaginile postate si din videoclipul realizat.

Consider ca se poate incadra de voie in categoria de rulote XXL datorita caracteristicilor sale.
Cu o lungime totala de 760 cm, aceasta rulota detine o greutate proprie de 1360 kg, MMA fiind de 1600 kg.

Despre Rulota Hobby Exclusive 560 KMFE

Configuratia existenta a acestei rulote descoperita intr-un parc de rulote, ofera un spatiu destul de lejer, nuanta mobilei si cea a tapiteriei, ledurile existente atat in habitac, cat si in dulapurile de haine, creaza o adevarata placere.
Paturile suprapuse existente in partea stanga la intrare, sunt dedicate copiilor si un lucru bun este faptul ca au bare de protectie. Am prezentat in blog modele de rulote cu paturi suprapuse, dar in care specificam ca este un impediment lipsa acestor bari.

In mijloc exista un alt spatiu, incluzand locul de servit masa si care in doua canapele si o masa, care bineinteles se pot configura pentru loc de dormit. Modulul dedicat bucatariei, contine o combinatie de aragaz cu trei ochiuri si o chiuveta, realizate din inox si care sunt protejate de geam special.

Exista bineinteles un frigider cu o capacitate de 96 litri, alaturi de cateva sertare ce se extind si un cuptor cu microunde.
Zona bucatariei este dotata cu hota si un panou de comenzi dedicat. Sistemul de incalzire din rulota este asigurat de un incalzitor Truma S 3002 cu aer circulant.


Zona din dreapta, unde se afla patul fix si care ofera destul spatiu de relaxare, iar langa se afla cabina de toaleta, care ofera un plus plin amplasarea chiuvetei la intrare. Spatiu din toaleta detine un wc fix, un dus apa calda/rece , alaturi de o tavita de dus necesara pentru igienizare atunci cand se doreste.

Numeroasele compartimente depozitare existente in zona superioara, usureaza capacitatea de amplasare a unor obiecte sau lucruri de necesitate. Nu fac o descriere in amanunt a tuturor dotarilor si utilitatilor existente in interior si nu numai.
Este lesne de inteles ca la oricare model de rulota exista multe caracteristici. Ce pot scrie insa, este faptul ca merita sa vizionez oricare model de rulota si sa-i fac o descriere sumara.

Inchei prin a mentiona ca marca de rulote Hobby este o preferata a mea, chiar daca am descoperit multe comentarii ca nu este pe placul multora. Daca doresti sa faci o remarca, sau o completare, pentru rulota Hobby Exclusive 560 KMFE, sau despre pareri rulote Hobby, comentariile sunt la dispozitia fiecaruia.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu si despre rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Rulota Hobby Exclusive 560 KMFE

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Rulota Hobby Exclusive 560 KMFE”

  1. Hallo!
    Sorry, can‘t speak Romanian. Hope you can understand me. Or if you can speak German?
    Is this Caravan still for sale? Where is your caravan yard situated?

    1. Hello!
      The caravan is located in the caravan park in Germany, the address is in the city Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, postal code 97084, phone 0049 171 4509571

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact