Sari la conținut

Rulota Hobby Landhaus, asa am trecut-o in titlu, dar consider ca trebuia sa trec casa pe roti, fiindca este o adevarata casuta de la tara, pe roti. Majoritatea celor care sunt interesati de rulote, cunosc faptul ca Hobby sunt cei mai mari producatori de rulote din Europa, asa ca ce s-au gandit ei, sa produca o rulota asemanatoare unei casute confortabile, cu care sa te poti deplasa oriunde!

O atfel de rulota cu o lungime totala de 9 metri si o greutate total admisa de 2300 kg, ofera suficient spatiu pentru dezvoltare activitatilor, cu un interior complet reproiectat, ce se distinge prin design-ul mobilierului de inalta calitate.
Printre tot felul de dotari, frigider de 140 litri, chiuveta inox, aragaz super performant, etc, exista si facilitatea incalziri prin podea, iar spatiul destinat toaletei, este impartit. Astfel cabina wc-ului, este separata de cabina de dush, acestea putand fi utilizate separat.

Rulota Hobby Landhaus

Ce comentarii se mai pot face!!
La ceva timp dupa ce am postat acest articol, revin cu aceste randuri deoarece am reusit sa ajung personal la un astfel de model de rulota, am inlocuit imaginile care erau in postare cu cateva imagini facute personal.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Rulota Hobby Landhaus
Rulota Hobby Landhaus
interior-rulota
landhaus-interior
pret-rulota-landhaus
 
Si un selfie care nu mi-a reusit, dar la inceput, voi incerca sa perseverez in calitatea imaginilor facute de-a lungul timpului.
 
selfie-rulota-landhaus
 
Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Rulota Hobby Landhaus”

  1. Nu pot sti care este marimea spatiului interior, insa ce pot scrie este ca la aceste modele dimensiunile difera.
   Astfel, au o lungime cu protap de la 7150 mm la 9.040 mm,
   lungime fara protap de la 5950 mm la 7.854 mm,
   latime interior de la 2170 mm la 2.367 mm,
   iar inaltimea la interior de 1.950 mm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact