Sari la conținut

Rulota Hobby Maxia 595 KML pentru 8 persoane, pare sa fie un model rulota cu un aspect deosebit de potrivit pentru familiile numeroase, oferind 3 spatii de odihna. Este un concept inovator, special gandit pentru cei care cauta experienta perfecta de vacanta, printr-o utilizarea flexibila a partii din spate. Este zona in care se pot aseza unul, doua sau trei paturi pentru copii, folosind un sistem ce este deja pregatit.

Hobby MAXIA are o suprafata de pana la 20 m², ceea ce o face potrivita pentru un casa de vacanta pe roti. In zona multifunctionala de paturi pentru copii, exista loc pentru amplasare de pana la trei paturi. Doua paturi supraetajate pot fi ancorate rapid si usor in zona din spate. Cand patul inferior nu este utilizat, pernele pot fi folosite pentru a crea o zona mica de relaxare.

Rulota Hobby Maxia 595 KML pentru 8 persoane

– greutate totala admisa: 2000 kg;
– latime: 250 cm;
– lungime: 798 cm;
– inaltime: 265 cm;

Culorile interioare, perfect coordonate, si mobilierul de calitate, sunt doar o parte din echipamentul complet. Noutatea acelor paturi, este ca acestea nu sunt potrivite doar pentru copiii mici. Au doi metri lungime si pot suporta o greutate de o suta de kilograme. Patul inferior este format din trei perne tapitate si un topper, creand un pat de 73 x 200 cm. In timpul zilei, pernele pot fi transformate intr-o zona de relaxare confortabila, care poate sa devina un loc primitor de joaca.
paturi suprapuse


Dar acest aspect nu este singura noutate a modelului Hobby Maxia 595 KML. Zona centrala, cu grupul de scaune, este transformata intr-un pat dublu, iar cele doua paturi de o persoana, existente in zona din fata, pot fi unite pentru a forma un pat dublu, in care se poate dormi pana la trei persoane datorita latimii mari de 2,20 metri. Aceasta inseamna ca Hobby Maxia 595 KML are spatiu de dormit pentru pana la opt persoane.

Deoarece usa de acces este situata destul de departe spre spate, se creeaza un perete destul de lung. Asa ca, exista un modul de bucatarie destul de mare, cu un aragaz cu trei arzatoare si chiuveta, un frigider mare DOMETIC de 133 litri cu compartiment congelator integrat de 12 litri, dar si un alt dulap intre bucatarie si paturile din fata.
modul bucatarie
Tot interiorul este proiectat in stilul popular „hygge” al seriei Hobby Maxia, care se bazeaza pe un design de mobilier scandinav. Suprafetele sunt realizate din pasla, dar sunt rezistente, iar materialele naturale confera interiorului atmosfera si farmecul unei casute. Culorile deschise ale lemnului sunt combinate cu nuante de gri inchis si alb, iar pernele si accesoriile adauga accente galbene, oferind interiorului o impresie tanara si eleganta.
interior rulota hobby

Hobby Maxia 595 KML a fost prezentat pentru prima data la un salon din Stuttgart, la inceputul anului 2023, iar livrarile catre primii clienti au inceput in vara aceluiasi an. Preturile pentru Hobby Maxia 595 KML, incep de la 40 000 de euro.
Rulota Hobby Maxia 595 KML pentru 8 persoane

Aboneaza-te la canalul YouTube BlogRulote, in situatia ca indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe, deoarece este locul in care poti vizualiza videoclipuri realizate in Germania sau in Olanda, cu prezentari de rulote noi si second hand.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact