Rulota Hobby Olanda

La ultima deplasare in Olanda am achizitionat o rulota marca Hobby din anul 1996, pe care o ofer spre vanzare celor interesati.

Rulota are o greutate proprie de 1000 kg si masa maxim admisa 1350 kg, detine mobilier pe o culoare de alb mat, iar ca si amplasament interior, detine un spatiu pentru servit masa, care se poate face pat pentru odihna a doua persoane si un pat fix (vezi imagini) cu separator intimitate si care este rabatabil, pentru a se putea folosi spatiul existent sub.

Bucataria este moderna, echipata cu tablou comanda pentru aflarea nivelului apei din bazin de alimentare, cu o chiuveta inox, alaturi de un aragaz cu trei ochiuri dotat cu hota, un frigider functionabil pe 220 V, 12 V si gaz.
Cabina de baie se prezinta cu cadita de dush, o toaleta fixa Thetford cu golire in exterior, o chiuveta si multe spatii utile depozitarii produselor dedicate unei bai.
Exista un sistem de incalzire Truma cu ventilatie in toata rulota.
Toate geamurile sunt in perfecta stare, detin jaluzele atermice care lucreaza sus-jos, nu sunt blocate.
Se pot observa doua trape echipate complet, plase tantari si jaluzele, un suport biciclete situat pe protap, butelie pentru gaz de plastic, ultima generatie, roata de rezerva noua, sistem antibalans si o veranda dotata cu tevi din aluminiu, alaturi de doua scaune pliante.

Se prezinta intr-o stare foarte buna, fara defecte si fara mirosuri neplacute!
La toate utilitatile se face proba in momentul instrainarii.

rulota-hobby
hobby-rulota
rulota-lateral
hobby-lateral
interior-rulota
masa-rulota
canepele-masa
rulota-bucatarie
comenzi-utilitati
baie-rulota
rulota-portbagaj
veranda-hobby
vedere-veranda

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din acest domeniu al rulotelor, click pe Rulote si Accesorii

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.