Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Nova 580, model rulota second hand fabricat in 2007, afisat in parc rulote Germania si prezentat in cateva randuri, impreuna cu un videoclip postat pe Canal Youtube. Pentru acest model rulota al celor de la Hymer Eriba, exista urmatoarele detalii tehnice:
– lungime totala 785 cm;
– latime 230 cm;
– greutate totala 1 700 kg;
– greutate proprie 1 420 kg;

Sunt detalii considerate cat de cat accesibile, in comparatie cu alte rulote fabricate in perioada acestui an 2007, avand in vedere ca majoritatea rulotelor de generatii mai noi sunt destul de grele.

Citeam, cu ceva in urma, pe un site din Germania despre faptul ca mobila celor de la Hymer Eriba se situeaza printre primele 3 in topul rulotelor europene. Incerc sa le dau dreptate, fiindca majoritatea rulotelor ale acestui brand, pe care le-am descoperit, m-au determinat sa constat ca exista o lucratura si un design care merita atentie. Mai ales ca materialele folosite pe aceasta nisa determina in mare masura greutatea proprie a unei rulote.

Rulota Hymer Eriba Nova 580

Dar sa revin la acest model rulota, filmat in parc rulote din Germania, un parc rulote second hand al unui bun prieten, un model care m-a incantat din multe puncte de vedere. In primul rand, pot scrie ca cele vazute m-au determinat sa-i pot da un calificativ de 9 din 10. Si am sa scriu si de ce, fiindca chiar merita sa fie cunoscuta aceasta rulota.

Cu o caroserie care este imposibil sa nu atraga priviri, datorita designului si mai ales culorilor folosite, am incercat sa filmez, chiar daca spatiul exterior nu mi-a permis sa ma desfasor in totalitate. Am observat, asa cum se vede si in videoclip, ca rulota detine un sistem mover full automatic si o terasa Omnistore incasetata.

Lipsa geamului din spate m-a facut sa gandesc ca spatiul interior ofera mai mult loc, iar o data intrat in rulota, chiar am descoperit o configurare care satisface multe pretentii. Culorile calde descoperite, acea mocheta in ton cu paturile si coltarul, dar mai ales aspectul mobilei, fara urme de uzura si atat de bine pozitionata, sunt cele pentru care mi-am permis sa-i dau acel calificativ afisat mai sus.

Toate utilitatile, inclusiv sistemul de aer conditionat si toate sistemele de inchidere/deschidere, lucrau asa cum trebuie, doar ca m-a deranjat un scartait al podelei, care l-am considerat un mic aspect negativ. Dar nu am constatat ca fiind ceva grav, fiindca a compensat cu tot ce mi-a placut la aceasta rulota al celor de la Hymer-Eriba.

Coltarul si cele doua paturi separate par a fi ceva firesc, ca la oricare rulota, dar configurarea cu acea zona dinspre spate, in care exista cabina pentru toaleta si dush, fac sa fie un model rulota deosebit. Exista suficient de mult spatiu, cabina de dush este cat se poate de incapatoare, iar dulapul pentru haine din stanga este extrem de bine pozitionat.

Nu cred ca mai pot scrie ceva in plus, in afara de ce se observa in filmarea realizata, doar ca nu am aflat pretul de vanzare care urma a fi afisat in acel parc rulote. Insa cu siguranta, in momentul cand va fi stiut, voi edita acest articol si va apare si respectivul pret.


Urmareste videoclipul realizat cu rulota Hymer Eriba, iar daca ai de facut o completare, sau un comentariu, te invit sa-l faci aici in articol, sau in sectiunea dedicata din videoclip. Urmareste-ma si pentru alte videoclipuri, aboneaza-te la Canal Youtube BlogRulote si vei cunoaste cat mai multe despre rulote. Daca cumva ti-a placut videoclipul, nu uita sa-l distribui sa vada si prietenii tai.
Rulota Eriba Nova 580 parc rulote

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *