Sari la conținut

Rulota Hymer Eriba Swing 530, model fabricat in anul 2001 si care se prezinta cu o configuratie de pat etajat, canapea si coltar. Detine o greutate proprie de 1210 kg si una maxim admis de 1600 kg. Este o rulota destul de grea, dar, asa cum am mai mentionat, majoritatea rulotelor de generatii mai noi sunt destul de grele. Este un dezavantaj pentru multi dintre cei care au in dotare un vehicul care nu permite tractare unor asemenea greutati si care poate si-ar dori un astfel de amplasament interior al unei rulote.

Scriam intr-un articol din blog ca am descoperit cateva modele rulote configurate cu pat etajat si voi posta detalii primite de la dealerii respectivi si cateva  imagini. Si am sa incep cu acest model de rulota care, pe langa designul exterior care ma incantat, o data pasind in interior am descoperit si unele aspecte pentru care-i pot da un calificativ de 8 din 10.

Rulota Hymer Eriba Swing 530

Configuratia descoperita in interior pentru confortul a sase persoane, lucratura existenta la mobila si tapiseria, destul de intretinute, acel pat etajat, nu au facut decat sa-mi aduca o satisfactie. Aceste lucruri se datorau faptului ca  mai urmarisem si alte modele in locatia respectiva, dar care m-au dezamagit. Cateva imagini realizate demonstreaza de ce am ales acest model.

Eram mult mai incantat daca exista un pat matrimonial si nu acel coltar, cabina de baie ceva mai spatioasa, nu mai scriu de amplasarea chiuvetei de la baie in afara spatiului toaletei. Dar gandesc ca oricare dintre producatori fac in asa fel ca un model de rulota sa multumesca pe multi potentiali detinatori pentru suma investita.

Pretul Rulota Hymer Eriba Swing 530, model de rulota second hand de vanzare, la data la care am fost prezent, afisa 8 600 euro! Cam marisor, dar nu am insistat sa intreb dealerul respectiv de negociere, deoarece nu am fost direct interesat.


Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand Germania.

Rulota Hymer Eriba Swing 530
Rulota Hymer Eriba Swing 530rulota Hymer Eriba Swing 530rulota Hymer Eriba Swing 530 pat etajat swing-interiorpat etajat pat etajatcoltar-eribatoaleta-eriba

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *