Rulota Hymer Eriba Swing 530

Scriam intr-un articol din blog ca am descoperit cateva modele rulote configurate cu pat etajat si voi posta detalii primite de la dealerii respectivi si cateva  imagini.
Si am sa incep cu un model de rulota care, pe langa designul exterior care ma incantat, o data pasind in interior am descoperit si unele aspecte pentru care-i pot da un calificativ de 8 din 10.

Rulota Hymer Eriba Swing 530, ca despre ea este vorba, este un model fabricat in anul 2001, care detine o greutate proprie de 1210 kg si una maxim admis de 1600 kg.
Este o rulota destul de grea, dar, asa cum am mai mentionat, majoritatea rulotelor de generatii mai noi sunt destul de grele.
Este un dezavantaj pentru multi dintre cei care au in dotare un vehicul care nu permite tractare unor asemenea greutati si care poate si-ar dori un astfel de amplasament interior al unei rulote.

Configuratia descoperita in interior pentru confortul a sase persoane, lucratura existenta la mobila si tapiseria destul de intretinute, nu au facut decat sa-mi aduca o satisfactie. Aceste lucruri se datorau faptului ca  mai urmarisem si alte modele in locatia respectiva, dar care m-au dezamagit.
Cateva imagini realizate demonstreaza de ce am ales acest model.

Eram mult mai incantat daca exista un pat matrimonial si nu acel coltar, cabina de baie ceva mai spatioasa, nu mai scriu de amplasarea chiuvetei de la baie in afara spatiului toaletei.
Dar gandesc ca oricare dintre producatori fac in asa fel ca un model de rulota sa multumesca pe multi potentiali detinatori la suma investita.

Pretul unui asemenea model era de 8600 euro!
Cam marisor, dar nu am insistat sa intreb dealerul respectiv de negociere, deoarece nu am fost direct interesat.

rulota-eriba
hymer-Eriba
Eriba-Swinginterior-eriba swing-interiorpat-suprapus spatiu-odihnacoltar-eribatoaleta-eriba


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.