Sari la conținut

Rulota Kabe Royal Hacienda 880, model rulota 2021 filmat in Olanda la o reprezentanta vizitata, o firma care ofera spre vanzare doar modele noi din gama de rulote Kabe. Am mai scris in blog cateva randuri despre si alte modele din aceasta gama, dar a venit randul sa scriu si despre acest model cu 2 axe ce ofera 4 spatii de odihna.

Deoarece in locatia respectiva existau destul de multe rulote care meritau filmate, am intrat si in aceasta rulota, iar impresia traita a fost ca sunt intr-un compartiment de tren de lux. Marimea interioara si configuratia descoperita, au fost cele care m-au facut sa cred asa ceva de moment.

Rulota Kabe Royal Hacienda 880

In configuratia acestui model am descoperit patru zone de odihna. Zona de relaxare din fata, printr-un coltar de piele cu dimensiuni considerabile, precum si zona centrala care se transforma in zona suplimentara de dormit, doua paturi supra etajate si, impreună cu un pat frantuzesc, am facut un calcul se pentru un confort oferit pentru noua persoane. Destul de multe, nu-i asa?!

Asa cum am mentionat si la celelalte modele Kabe filmate, sunt destul de multe optiuni care se pot observa in filmare, iar ce nu se observa este sistemul de incalzire pe baza de apa prin pardoseala asigurat de o instalatie Alde, spoturi cromate, iluminare pentru atmosfera, difuzoare fata si spate, precum si un subwofer, cateva afisaje cu display si senzori, etc. Sunt dotari care reusesc sa duca spre un pret de aproape 84 500 euro.

Chiar daca pot fi scrise multe despre o rulota noua, consider ca este suficienta  filmarea existenta pe Canal Youtube BlogRulote. Iar daca indragesti acest hobby despre rulote, Aboneaza-te la canal si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Rulota Kabe Royal Hacienda 880


Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact