Sari la conținut

Rulota Knaus Deseo 400 TR, un model rulota Knaus 2020 pentru motociclisti, cei care doresc sa mearga la camping si sa aiba, de ce nu, si motocicleta cu ei. Am descoperit-o in Olanda, la o firma care se ocupa cu depozitare si chiar si cu vanzare de rulote, locatia fiind cea in care am filmat rulota off road prezentata in blog si pe Youtube.

Si cum mereu curiozitatea ma impinge de la spate, cu ajutorul prietenului meu cu care eram si care vorbeste limba flamanda, am obtinut cateva detalii de la un reprezentant al respectivei firme. Prima intrebare a fost de ce acest model rulota are 2 axe, la o caroserie care nu este atat de mare. Cel de la firma a deschis haionul, la care am observat ca era sustinut de doua telescoape destul de solide, si ne-a aratat 2 rampe.

Explicatia a fost ca in zona acea din spate se pot depozita doua motociclete, sau chiar un ATV. Acel loc din spate detinea o canapea care era deja rabatata, observandu-se cu usurinta si o masa si o alta canapea mult mai mica ca si dimensiuni.
Pentru mine a fost suficient acest detaliu, fiindca trebuie sa recunosc, a fost pentru prima data cand am vazut in realitate un astfel de model rulota, care pana atunci l-am observat doar in imagini pe net.

Restul de detalii au constat in vizionarea personala a interiorului, unde am observat o bucatarie cu un aragaz cu capac de sticla, o chiuveta inox si un frigider. Acestea erau amplasate in zona de intrare, alaturi de acest modul bucatarie fiind si o cabina de toaleta echipata cu un wc fix si o chiuveta.

Rulota Knaus Deseo 400 TR

Ca si detalii tehnice, scrise pe un afis, aparea:
– an fabricatie 2020;
– greutate totala 1800 kg;
– greutate proprie 1320 kg;
Iar pretul de vanzare afisat, 29 500 euro!


Intrebat daca se cauta astfel de model rulota, cel de la firma ne-a declarat ca a vandut doar o singura rulota in decursul a 2 ani la o familie de motociclisti. Cea prezenta si pentru care am realizat cateva imagini (intr-un spatiu cam restrans, recunosc), figura acolo de 7 luni de zile.

Imi pare rau ca nu am filmat aceasta rulota Knaus, dar in momentul cand doream sa fac acest lucru, prietenul meu a primit un telefon in care era chemat de urgenta. Dar nu este timpul trecut, fiindca cu siguranta voi mai descoperi astfel de modele de-a lungul vizitelor mele in Olanda, tara rulotelor.

In final pot scrie ca aceasta rulota Knaus Deseo 400 TR, chiar daca este un model rulota Knaus 2020, nu prea ma da pe spate, mai ales ca pare o asemanare intre o rulota putin confortabila si o duba cu reale calitati de incarcare. Am prezentat acest model rulota pentru simplul motiv ca exista, ca si mine, multi pasionati de acest hobby dedicat rulote, care vor sa afle si sa descopere cat mai multe.

Dar totusi, pentru motociclisti, pasionatii si fanii sportului cu motor, aceasta rulota Knaus 2020 este un model la care se pot bucura de astfel de echipamente variate.

Rulota Knaus Deseo 400 TRRulota Knaus Deseo 400 TR motociclistiKnaus Deseo spate motociclistispatiu interior motociclistimodul bucatarie
cabina toaleta

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *