Sari la conținut

Rulota Knaus-Tabbert Eurostar, modelul de rulota produs de cei de la firma Knaus ce pare ca s-a dorit sa devina un model emblematic. Inainte de a scrie despre acest model de rulota, doua cuvinte despre cei de la Knaus. Acesta firma a fost infiintata in anul 1960 de catre arhitect si inginer Helmut Knaus, iar prima rulota proiectata si realizata a fost modelul Swallow, ce a fost prezentat in anul 1962 la salonul de rulote si campere, ce a avut loc la Essen, in Germania.
Incepand cu anii 1970, productia de rulote creste si se vanzarile se extind in toata europa, fiind in parteneriat cu aproape 600 de companii de vanzari.

Incepand cu anul 2002, compania isi schimba numele din Knaus GmbH, prin fuzionare, in Knaus Tabbert Group GmbH, ajungandu-se in ziua de astazi la un profit de 285 milioane de euro, un numar de aproximativ 1.200 de angajati si cu o productie de aproape 13.000 de rulote si campere, in patru locatii germane, Jandelsbrunn, Niederbayern, Obermeitingen, Oberbayern si una in Ungaria, la Nagyoroszi.

Un model ce apare pe piata de rulote incepand cu anul 2013, alaturi de alte modele de la Knaus-Tabbert, este Eurostar, considerata nava amiral, prezentata la Stuttgart, publicului larg. Cu o tehnologie si un design aparte, Eurostar pune accent pe echipamente individuale, incalzire prin pardoseala, usi cu geamuri in dotare, lumini cu leduri, multe piese din plastic in format tridimensional. Ce sa mai scriu despre dotarile din interior, unde dormitorul ofera un confort maxim, iar bucataria super dotata este o adevarata incantare numai s-o privesti, dar sa mai poti cumva sa  si pregatesti de ale guri intr-un asemenea mediu!

Rulota Knaus-Tabbert Eurostar

Pretul este de doar 37840 de euro……
Adaug cateva imagini si un videoclip ce nu mai au nevoie de nici un comentariu.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.


rulota-eurostar-knausrulota-eurostarrulota-knaus-portbagajrulota_knaus-portbagajrulota-eurostar-portbagajrulota-knaus-livingrulota-knaus-dormitorrulota-eurostar-interiorrulota-knaus_bucatarie

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact