Sari la conținut

Rulota Knaus Yaseo 340 PX, este un model rulota care a luat nastere din eforturile grupului german care vizeaza viitorul durabil al mobilitatii electrice. Dupa multi ani de cercetare si dezvoltare, pentru a reduce greutatea si consumul de energie, compania germana intra acum in era viitorului cu aceasta rulota eco-sustenabila si independenta, construita cu cele mai avansate tehnologii disponibile. Modelul de rulota YASEO este disponibil in doua variante: 500 DK si cel cu aspectul si mai usor, 340 PX.

Cei de la Knaus, se doresc a fi, in cele din urma, producatori curajosi, care se afla mereu in frunte, aratandu-ne calea catre o mobilitate alternativa pe care speram sa o vedem tot mai mult in masinile electrice si hibride. Astfel poate fi caracterizata noua gama de caravane Knaus Yaseo. Aceasta a fost special conceputa pentru a fi compatibila cu masinile moderne cu motoare electrice, avand in vedere importanta greutatii si autonomiei in acest context. In acelasi timp, se pune accent pe o structura mai mica si mai usoara, cu o suprafata de impact redusa pentru o aerodinamica imbunatatita in scopul eficientei si stabilitatii.

Rulota Knaus Yaseo 340 PX

Ca si detalii de ordin tehnic, caroseria este realizata din materiale usoare, dar durabile, care au fost testate de ani de zile. Designul frontal frumos, creat si cu tehnologia FoldXpand, completeaza perfect zona din spate imbinata cu lampi LED, dinamice, de la Knaus. Acesta este un aspect care obtine rezultate estetice excelente, care se completeaza cu un echipament de baza, cu dispozitive de siguranta AL-KO, cum ar fi franele cu reglare automata si stabilizatorul AKS.

Caracteristici
– Sasiu: AL-KO;
– Lungime: 549 cm;
– Lungime interioara: 348 cm;
– Latime: 220 cm;
– Inaltime: 260 cm;
– Paturi: 2;
– Locuri la masa: 4;
– Pret: incepand de la 22 350 euro;

Interior Knaus Yaseo

Caracteristicile, care de obicei nu se pot potrivi, dar nu este cazul lui Yaseo, este acel spatiul deschis al interiorului, care permite sa fie intotdeauna usor de accesat, iar confortul sa fie intotdeauna asigurat. Datorita mobilierului modular si variabil, solutiile oferite permit ca patul mare dublu sa se plieze pe peretele din spate, atunci cand nu este folosit, eliberand astfel mai mult spatiu. In plus, nu exista probleme de interferenta in utilizarea canapelelor, deoarece Yaseo 340 PX este conceput special pentru cupluri, desi canapelele pot gazdui cel putin sase persoane pentru momente de convietuire.
pat mare dublu pliat pe peretele din spatepat mare dublu pliat


In zona din fata, utilitatile bine organizate, sunt intotdeauna usor de accesat. Bucataria este echipata cu o plita de inductie si un frigider cu compresor.
utilitati rulota knaus
Sistemul de incalzire si climatizare Dometic poate functiona si cu energie electrica. Autonomia rulotei este asigurata de unitatea de control E.Power, atat cand este conectata la reteaua electrica, cat si cand este combinata cu un vehicul echipat cu tehnologia V2L (Vehicle-2-Load, o functie disponibila pe unele vehicule electrice cu baterie (BEV) care le permite sa-si foloseasca energia stocata pentru a alimenta dispozitive externe). Desigur, Yaseo poate fi achizitionat si cu sistemul traditional de gaz.

Citeste si despre Model rulota Knaus Eurostar

De final

Cu dimensiuni mai mici, o greutate mai usoara si o eficienta sporita, rulota KNAUS YASEO are o caroserie ingusta care reduce semnificativ suprafata frontala. Aceasta aduce atat o rezistenta aerodinamica redusa, cat si avantaje in privinta autonomiei in cazul masinilor electrice.

Datorita dimensiunilor sale ultra-compacte, modelul YASEO ofera aceeasi comoditate si spatiu de locuit ca o rulota traditionala, gratie caracteristicilor multifunctionale si a amenajarilor variabile. Prin colaborarea intre YASEO si o masina electrica, se redefineste conceptul de libertate si independenta in lumea caravaningului, facilitand mobilitatea electrica in aceasta industrie, conform celor afirmate de cei de la Knaus.
Rulota Knaus Yaseo 340 PX

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *