Sari la conținut

Rulota LMC Favorit 520, un model rulota second hand fabricat anul 2004 si care ofera un real confort pentru o familie de 4 persoane. Motivul pentru care am filmat si doresc sa scriu cateva randuri, este configuratia interioara, un aspect mai rar intalnit la aceasta marca rulota. Este ceva asemanator cu un model Knaus, prezentat intr-o alta filmare.

Inainte de a scrie ce am descoperit in interior, trebuie sa postez cateva date tehnice ale acestui model rulota, si anume:
~ greutate maxim admis 1500 kg;
~ greutate proprie 1150 kg;
~ lungime 730 cm;
~ latime 230 cm;

Rulota LMC Favorit 520

Trebuie mentionat ca am filmat acest model rulota in orasul Wurzburg, la un prieten care detine un mare parc rulote, cateva dintre ele fiind postate pe site-ul partener, anuntplus.ro Nu pot sa mentionez pretul de vanzare, deoarece rulota nu a fost inca pregatita, doar ca atunci cand totul va fi ok, ea va apare pe site, in categoria rulote.

Configuratia afisata a acestui model rulota LMC Favorit 520, cred ca multumeste pe multi dintre cei care stiu si cunosc ce inseamna o rulota. Cele doua spatii de relaxare, un coltar care se converteste cu ajutorul mesei in loc de dormit si cele doua paturi separate, ofera suficient spatiu. Exista un modul de bucatarie, cu o chiuveta si un aragaz inox cu 3 arzatoare, ambele cu geamuri insertie protectie, un frigider cu congelator incorporat si cateva spatii depozitare.

Am observat ca mobila se prezenta de o reala calitate, mai ales ca modulele superioare detin un sistem telescop care asigura o buna pastrare pe deschis. Probabil multi au observat, in filmarile mele cu rulote de pe canal Youtube, ca acest aspect legat de usile dulapurilor superioare este o adevarata obsesie a mea. Incerc ca la fiecare videoclip realizat, sa arat modalitatea de a se pastra ridicate, fara sa coboare singure. Este un aspect care deranjeaza la multe modele rulote ca o usa, o data rabatata, sa nu se pastreze deschisa.


Zona din spate, locul in care se pot descoperii un dulap de haine, o chiuveta si o cabina toaleta cu dush, aduc un mare plus acestui model rulota. Cele doua separatoare intimitate, amplasate intre zona de living si dormitor si cea din spate, sunt realizate in ton cu mobila, nu tip jaluzea pliabila, sau material textil.

Nu consider ca ar mai fi ceva de scris, chiar daca multi doresc cat mai multe informatii, prin simplul motiv ca exista filmarea in care se pot observa destul de multe detalii. Dar, daca totusi exista doritori de aflare a altor detalii care nu pot fi observate in videoclip, sectiunea de comentarii este deschisa si cu siguranta se va si raspunde. Poti urmarii filmarea realizata cu acest model rulota, accesand videoclip rulota LMC.

Inainte de final, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote. Mereu se pot urmari filmari cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu videoclipuri dedicate prezentarilor de rulote second hand si rulote noi. Este o optiune a fiecaruia de a se abona si de a descoperii destul de multe aspecte legate de acest hobby dedicat rulote.
Rulota LMC Favorit 520

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact