Rulota marca KIP-model Grey Line 48T

Vand rulota marca KIP, model Grey Line 48 T, fabricata in anul 1993, cu o greutate proprie de 911 kg si care este adusa din Olanda.

Este un model de rulota ce poate oferi un confort pentru 4-5 persoane, avand doua spatii de odihna, cu separator intimitate, incluzand doua canapele la intrare in zona stanga si un coltar destul de mare in zona din dreapta, cu o bucatarie echipata cu o chiuveta de inox, un aragaz cu trei ochiuri, un frigider marca Electrolux cu congelator, care bineinteles ca functioneaza pe curent si gaz, un sistem de incalzire Truma cu ventilatie in toata rulota, inclusiv in zona frontala, in portbagajul rulotei.
Rulota mai detine o cabina de toaleta destul de mare si cocheta, echipata cu un wc fix si avand golire prin exterior, cadita si o chiuveta pentru apa adaptabile pentru dush, un cort deschis care se prezinta cu un schelet din aluminiu si cu o inchidere pe toata  lungimea rulotei si nu in ultimul rand, detine o baterie proprie cu panou comanda (vezi imagini), ce face ca toate utilitatile sa fie functionale integral pe 12 V.

Toate geamurile rulotei dispun de plase anti-insecte, jaluzele atermice care ruleaza, perdele si draperii.
De asemenea dispune de doua trape cu plase contra insectelor si jaluzele atermice.
Mai detine o perdea la intrare modelul “coada de motan”, butelie originala, sistem antibalans si bineinteles roata de rezerva.

Rulota arata foarte bine, atat interior cat si pe exterior, foarte curata, fara infiltratii, fara uzura, sau alte probleme.
Pentru toate utilitatile existente se face proba in momentul instrainarii.

Este ideala mai ales pentru cei care ies de multe ori off camping, datorita fizionomiei caroseriei.

O singura mentiune mai trebuie facuta, deoarece consider ca trebuie scrisa si anume, daca pentru modelul de rulota Hobby am avut un consum mediu al masinii cu deplasarea din Olanda,  in jur de 7,4 %, cu acest model, datorita formei sale aerodinamice, consumul a fost de doar 6,2 %.
Cei care ma cunosc stiu ca nu imi place minciuna si nici exagerarile, asa ca daca exista carcotasi, aceste lucruri se pot dovedi.

vandut

 

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.