Sari la conținut

Rulota Monopod 660, se poate scrie ca face parte din mare varietatea de rulote de pe tot globul, descoperita prin internet sau poate chiar direct. La adresele strabatute prin Europa, dar pot scrie ca unele modelele englezesti m-au dat mereu pe spate. Exclamatia „uoau, uoau” este instantanee.

De ce scriu acestea in blog ?!!
Fiindca am descoperit pe net modelul acesta de rulota, Monopod 660, prezentat la salonul Caravan & Motorhome de la Birmingham din Anglia. Cu un aspect unic si o caroserie realizata dintr-o singura bucata si care are un design destul de aerodinamic, avand o lungime de 6,65 m, aceasta rulota este garantata impotriva patrunderii apei pana la 10 ani de zile.
Exteriorul, conform celor declarate de fabricant, poate fi personalizat in vopsele metalice dupa culoarea masini care o tracteaza.

Combinatia tehnicii de fabricare cu designul, mi se pare fantastica. Aceasta forma aerodinamica a fost conceputa sa faca rulota stabila pe parcursul deplasarii, datorita volumului mare pe care il are, indiferent de directia din care bate vantul. Dupa simpla mea parere, partea din fata seamana cu un elicopter, iar imaginile din interior prezinta luxul si dotarile de care beneficiaza acest model de rulota, practic sunt adevarate conditii de hotel.
In dotare exista chiar si un sistem de urmarire pentru localizare.

Rulota Monopod 660

Pretul standard este pe masura si anume 41,995 lire sterline, optiunile personalizate si dotarile suplimentare fiind bineinteles alti bani! Interesant este insa faptul ca, din cele citite pe site-urile de specialitate, acest model nu se mai fabrica. Oare de ce?

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Rulota Monopod 660Rulota Monopod 660monopod-intmonopod-interiormonopod_int


foto

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact