Rulota Monopod 660

Despre rulota Monopod 660, pot scrie ca face parte din mare varietatea de rulote de pe tot globul, varietate descoperita prin internet sau poate chiar direct, la adresele strabatute prin Europa, dar pot scrie ca unele modelele englezesti m-au dat mereu pe spate. Exclamatia “uoau, uoau” este instantanee.

De ce scriu asta ?!!
Fiindca am descoperit modelul acesta de rulota, Monopod 660, prezentat la salonul Caravan & Motorhome de la Birmingham din Anglia.
Cu un aspect unic si o caroserie dintr-o singura bucata ce are un design aerodinamic, avand o lungime de 6,65 m, aceasta rulota este garantata impotriva patrunderii apei pana la 10 ani de zile. Exteriorul, conform celor declarate de fabricant, poate fi personalizat in vopsele metalice dupa culoarea masini care o tracteaza. Combinatia tehnicii de fabricare cu designul, mi se pare fantastica.
Aceasta forma aerodinamica a fost conceputa sa faca rulota stabila pe parcursul deplasarii, datorita volumului mare pe care il are, indiferent de directia din care bate vantul.
Dupa mine, partea din fata seamana cu un elicopter, iar imaginile din interior prezinta luxul si dotarile de care beneficiaza acest model de rulota, practic sunt adevarate conditii de hotel.
In dotare exista si un sistem de urmarire pentru localizare. Asta mi se pare corect la cum arata si la pretul care il are.
Pretul este pe masura si anume 41,995 lire sterline!
monopod660
monopod
monopod-int
monopod-interior
monopod_int

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.