Prima pagină » Rulota pentru bicicleta

Rulota pentru bicicleta

Rulota trasa de o bicicleta este un proiect realizat de o companie daneza care s-a gandit la cei care doresc sa plece in  mini vacante, prin „pedalare”.

Acest prototip de rulota de mici dimensiuni, denumit Wide Path Camper, este destinat pentru confortul a doua persoane, chiar si un copil, cantareste 40 kg, interiorul avand doua scaune ce se pliaza pentru formarea unui pat si bineinteles, o masuta.
Caroseria fabricata din fibra de sticla si care este pliabila, asa cum reiese si din imagini, prezinta chiar si ferestre ce sunt dotate cu perdele pentru „intimitate”.
Acestui model i se poate atasa si un panou solar, necesar incarcarii telefoanelor mobile sau a altor dispozitive.

Conform site-ului oficial, imaginile prezentate sunt toate prototipuri, astfel, acestea se pot schimba, urmand ca modelul finit sa fie disponibil pentru achizitionare in al doilea trimestru al anului 2015.
Valoarea estimata pentru un astfel de model de rulota trasa de o bicicleta, ar fi de 2.500 dolari.

Nu sunt un fan al mersului cu bicicleta, totodata nici carcotas, dar cred ca deplasarea cu o astfel de rulota necesita ceva forta in picioare si chiar un antrenament destul de lung ca si perioada.
Ce se intampla oare cand pe traseu apare un deal, o panta, fie ea lina, dar pe distanta considerabila?
Se apeleaza la ajutorul cui? Fiindca nu cred sa fie vreunul atat de „musculos” sa poata pedala.
Dar poti sa sti ?!! Poate sunt si persoane care nu se impiedica de o astfel de problema.Oricum, acest proiect merita laude, fiindca consider ca sunt destui cei care doresc sa-si petreaca mini vacante in apropriere de casa si tot odata sa se bucure de natura in toata splendoarea ei.
Si ca sa inchei, pot scrie ca ideea prezentarii acestui model de rulota de mici dimensiuni, a pornit de la un topic postat pe forumrulote.ro

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.

Iata cateva imagini si un videoclip:

rulota-bicicleta

widepathcamper-bicicleta1

widepathcamper-bicicleta2

widepathcamper-bicicleta8

widepathcamper-bicicleta10

widepathcamper-bicicleta4

widepathcamper-bicicleta-interior

2 comentarii la „Rulota pentru bicicleta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.