Sari la conținut

Rulota trasa de o bicicleta este un proiect realizat de o companie daneza care s-a gandit la cei care doresc sa plece in  mini vacante, prin „pedalare”. Acest prototip de rulota de mici dimensiuni, denumit Wide Path Camper, este destinat pentru confortul a doua persoane, chiar si un copil, cantareste 40 kg, interiorul avand doua scaune ce se pliaza pentru formarea unui pat si bineinteles, o masuta.

Caroseria fabricata din fibra de sticla si care este pliabila, asa cum reiese si din imagini, prezinta chiar si ferestre ce sunt dotate cu perdele pentru „intimitate”. Acestui model i se poate atasa si un panou solar, necesar incarcarii telefoanelor mobile sau a altor dispozitive.

Conform site-ului oficial, imaginile prezentate sunt toate prototipuri, astfel, acestea se pot schimba, urmand ca modelul finit sa fie disponibil pentru achizitionare in al doilea trimestru al anului 2015. Valoarea estimata pentru un astfel de model de rulota trasa de o bicicleta, ar fi de 2 500 dolari.

Nu sunt un fan al mersului cu bicicleta, totodata nici carcotas, dar cred ca deplasarea cu o astfel de rulota necesita ceva forta in picioare si chiar un antrenament destul de lung ca si perioada. Ce se intampla oare cand pe traseu apare un deal, o panta, fie ea lina, dar pe distanta considerabila? Se apeleaza la ajutorul cui? Fiindca nu cred sa fie vreunul atat de „musculos” sa poata pedala. Dar poti sa sti ?!! Poate sunt si persoane care nu se impiedica de o astfel de problema.

Rulota pentru bicicleta

Oricum, acest proiect merita laude, fiindca consider ca sunt destui cei care doresc sa-si petreaca mini vacante in apropriere de casa si tot odata sa se bucure de natura in toata splendoarea ei. Si ca sa inchei, pot scrie ca ideea prezentarii acestui model de rulota de mici dimensiuni, a pornit de la un topic postat pe forumrulote.ro


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Iata cateva imagini si un videoclip:

rulota-bicicletawidepathcamper-bicicleta1widepathcamper-bicicleta2
widepathcamper-bicicleta8
widepathcamper-bicicleta10
widepathcamper-bicicleta4
widepathcamper-bicicleta-interior

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Rulota pentru bicicleta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact