Rulota pentru viitor

Un designer britanic, Robert Williams, a conceput un proiect pentru o rulota pentru viitor, cu un design futurist si cateva caracteristici aerodinamice ce pot aduce eficienta in rezolvarea economiei de combustibil.

Aceasta rulota , botezata ForFreedom si realizata de o dimensiune compacta, se pare ca este usor de manevrat si totodata, usor de conectat la masina.

Dimensiunea nu pare atat de mare, dar se pare ca interiorul este destul de spatios, pentru adaptarea oricaruia la un astfel de stil de viata rulotistic.
Construita cu pereti din fibra de sticla cu izolatie tip sandwich si prevazuta cu panouri solare, rulota dispune de un mobilier care nu cred ca i se pot face reprosuri, iar dotarile interioare sunt calculate de asa natura incat sa satisfaca pe oricine pentru o adevarata relaxare in vacanta, dar mai ales in natura.

Ce o face deosebita fata de celelalte rulote, este faptul ca aceasta rulota se poate plia/deschide, astfel aparand posibilitatea vizualizari directe a peisajului din zona camparii.
Am cautat sa gasesc un pret al acestui model de rulota, dar nu am gasit.
Fiind un concept, nu cred ca va ramane asa si i se vor mai aduce cateva detalii, urmand faza de finalizare totala.

freedom-exterior

freedom-1interior

caravan


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.