Sari la conținut

Rulota pentru viitor, un proiect realizat de un designer britanic, Robert Williams, cu un design futurist si cateva caracteristici aerodinamice ce pot aduce eficienta in rezolvarea economiei de combustibil. Aceasta rulota , botezata ForFreedom si realizata de o dimensiune compacta, se pare ca este usor de manevrat si totodata, usor de conectat la masina.

Dimensiunea nu pare atat de mare, dar se pare ca interiorul este destul de spatios, pentru adaptarea oricaruia la un astfel de stil de viata rulotistic. Construita cu pereti din fibra de sticla cu izolatie tip sandwich si prevazuta cu panouri solare, rulota dispune de un mobilier care nu cred ca i se pot face reprosuri, iar dotarile interioare sunt calculate de asa natura incat sa satisfaca pe oricine pentru o adevarata relaxare in vacanta, dar mai ales in natura.

Rulota pentru viitor

Ce o face deosebita fata de celelalte rulote, este faptul ca aceasta rulota se poate plia/deschide, astfel aparand posibilitatea vizualizari directe a peisajului din zona camparii. Am cautat sa gasesc un pret al acestui model de rulota pentru viitor, dar nu am gasit. Fiind un concept, nu cred ca va ramane asa si i se vor mai aduce cateva detalii, urmand faza de finalizare totala.

Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote.
Poți să urmărești videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
Rulota pentru viitorfreedom-1interiorcaravan

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact