Sari la conținut

Rulota persoane cu dizabilitati locomotorii, marca Tabbert Puccini model 560, cu particularitatea unei usi de acces mai lata in comparatie cu cele standard. Acest aspect consta in faptul ca usa de intrare a fost proiectata si adaptata pentru acele persoane cu dizabilitati locomotorii.

Astfel, exista un lift conectat la o priza de 12 Volti care ajuta la accesul in interior si care poate sa suporte o persoana cu un carucior, pentru o greutate de pana la 180 kg. Nu pot scrie ca latimea usii este dubla fata de cea standard, dar consider ca se apropie.

Rulota persoane cu dizabilitati locomotorii

– an fabricare 2005;
– lungime 776 cm;
– latime 260 cm;
– greutate totala 1 700 kg;
– greutate proprie 1 400 kg;

Pot scrie ca este un model rulota Tabbert XXL.
Despre spatiile de odihna pot scrie ca acest model de rulota ofera un confort pentru 4-5 persoane.
Imaginile postate evidentiaza aceasta optiune, observandu-se compartimentarea cu un coltar si doua paturi fixe.

In imaginile realizate am incercat sa pot afisa tot ce am considerat ca merita atentie, incepand de la spatii depozitare sub paturi, pana la zona de plafon. Astfel am descoperit un aparat aer conditionat Electrolux util atat pentru racire cat si pentru a produce caldura si o trapa.


O bucatarie moderna cu capace din geam la chiuveta si aragaz, alaturi de un frigider cu congelator marca Dometic mascat inteligent de mobila. Rulota detine si un perete despartitor culisabil pentru intimitate, in zona celor doua paturi fixe,  realizandu-se practic o incapere complet inchisa. Exista bineinteles si o cabina de toaleta cu wc fix, chiuveta si dus, iar incalzirea este realizata de un sistem Truma cu arzator dublu.

Rulota detine si un sistem mover, bateria fiind observata sub sub unul din paturile fixe. Spatii depozitare, leduri si alte accesorii, se pot descoperii in imagini. In final, trebuie mentionat ca aceste imagini le-am realizat intr-un parc rulote second hand din Germania, o locatie detinuta de catre un bun si vechi prieten.

Daca exista persoane care doresc sa viziteze acest parc rulote second hand Germania, bineinteles dupa ce va trece aceasta perioada de pandemie datorita virusului Covid-19, o pot face. Adresa este in orasul  Wurzburg, Edith-Stein Straße 6, cod postal 97084, unde se pot descoperii mai mereu peste 50 de diferite marci si modele rulote.

Scuze daca imaginile nu sunt la limita asteptarilor, dar spatiu existent nu mi-a dat posibilitatea de a crea imagini de ansamblu in totalitate. Urmareste si filmarea de pe canalul Youtube.
persoane cu dizabilitati locomotorii

Distribuie prietenilor

4 comentarii la „Rulota persoane cu dizabilitati locomotorii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *