Sari la conținut

Rulota pliabila Camp Let Premium, model fabricat in anul 2017, descoperit si vizitat in Olanda, despre care pot scrie cateva randuri, fiindca consider ca este bine sa fie cunoscut. Din cate am aflat, acest model este realizat in colaborare cu cei de la renumita firma Isabella Group. Nu sunt persoana care agreeaza modelul pliabil de rulota, dar gandesc ca exista alte persoane care doresc sa afle si sa stie cat mai multe.

Fiind prezent in locatia unei reprezentante si observand cateva zeci de astfel de modele rulote second hand si noi, am gandit ca este bine sa realizez cateva imagini si sa aflu cateva detalii.

Acest proiect se pare ca a fost gandit pana la cel mai mic detaliu, fiindca pentru cei care isi imagineaza ca o astfel de rulota nu ar face fata unui minim confort, desfasurarea ei in ansamblu vine sa-i contrazica.
Chiar si eu am ramas impresionat de marimea cortului, in jur de 18 mp, rulota avand practic o dimensiune de doar 593 cm x 400 cm si o greutate proprie de numai 275 kg.

Impresionat am fost si de pret, afisat in una din imagini, fiindca il consider destul de mare, in comparatie cu o rulota clasica, care se poate achizitiona la o astfel de suma.

Rulota pliabila Camp let Premium

Tin sa mentionez ca model rulota pliabila din prima imagine din acest articol, este doar de prezentare, modelul in sine fiind acel cort din spate, in care se observa cateva din dotarile existente. Iar urmatoarele doua imagini sunt realizate in zona din spate. Cu siguranta la urmatoarea trecere prin reprezentanta respectiva, voi realiza mai multe imagini cu dotarile interioare si voi edita acest articol pentru o cat mai buna prezentare.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Articol actualizat in 2023!Rulota pliabila Camp let Premium rulota-pliabila-camp-let camp-let-rulota-pliabilaafisare-pret-rulota-pliabila

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact