Sari la conținut

Rulota Polar model 560, un model rulota second hand fabricat in anul 2002 si pe care l-am filmat intr-un parc rulote second hand Germania. De la bun inceput trebuie sa scriu ca inca nu cunosc pretul cu care se vinde aceasta rulota, deoarece, in momentul cand am realizat acea filmare, nu s-a stabilit.

Am dorit sa fac aceasta mentionare pe motiv ca exista multi dintre cei care urmaresc canalul Youtube BlogRulote si am observat ca aflarea pretului este ceva prioritar. Totodata promit ca in momentul cand acest model de rulota va fi afisat pentru vanzare, am sa editez acest articol prin a adauga si pretul. Aceasta o fost o mica introducere, dar pentru care consider ca trebuia sa specific aceste aspecte.

Rulota Polar model 560

Referitor despre aceasta marca rulota de productie suedeza, un model rulota second hand care nu a fost prezentat pana acum pe blog, trebuie scris ca este o rulota dedicata celor care cunosc ce inseamna rulotele scandinave.


Nu am sa scriu despre optiuni, deoarece majoritate se observa in filmarea realizata. Dar ce trebuie sa evidentiez, este faptul ca o astfel de marca rulota este construita pentru ierni reci si de lunga durata. Cei care fabrica rulote Polar si Kabe sunt unici in aceasta directie.

Sunt rulote care se construiesc din anul 1964, asa cum am mentionat si in articolul dedicat istoric marci rulote, iar fiecare rulota Polar este construita in mare parte manual. Aceste modele rulote au pereti grosi de 37 milimetri si podeaua de 44 milimetri.

Sistemul de incalzire, model convectie Alde, este bazat pe centrala, cu pompa de recirculare a lichidului prin calorifere, de jur imprejur interior rulota, si prin podea. Convinge-te si de celelalte optiuni, urmarind videoclipul Rulota Polar model 560

Citeam pe un site dedicat despre faptul ca oricare rulota fabricata este expusa la teste care constau in 36.000 de litri de apa si vanturi puternice timp de o ora. Iar garantia pentru caroserie, data de fabrica, este pentru o perioada de 7 ani.

Nu fac invitatia de a face un comentariu de catre cei care detin un astfel de model rulote, pentru simplul motiv ca stiu si cunosc ca numarul acstor rulote in Romania este extrem de scazut. Dar daca totusi exista posesori de astfel de rulote scandinave, pot scrie cateva randuri intr-un comentariu, pentru o cat mai buna cunoastere a celor care doresc sa achizitioneze un astfel de model.

In finalul acestui articol, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote. Este locul in care se pot urmari filmari cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu videoclipuri dedicate prezentarilor de rulote second hand si rulote noi. Este o optiune a fiecaruia de a se abona si de a descoperii destul de multe aspecte legate de acest hobby dedicat rulote.
Rulota Polar model 560

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

5 comentarii la „Rulota Polar model 560”

        1. Nu cunosc momentan pe nimeni care sa vanda o marca de rulota Polar. Cu o cautare pe Google cu termenul „caravan” si/sau „wohnwagen”, urmat de Polar, se pot descoperii anunturi dedicate acestei marci de rulota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *