Sari la conținut

Rulota Sprite apare in versiune noua in 2024, rulota construita de Swift Group Limited, cel mai mare producator de rulote din Marea Britanie, companie care omagiaza cea de-a 60-a aniversare in acest an 2024, iar aceasta va fi sarbatorita cu noile modele rulota Sprite.

Chiar daca personalul si materialele sunt aproape inexistente, din cate am citit, si in ciuda incertitudinilor economice actuale, producatorii obtin si vanzari record. Acest lucru se aplica si rulotelor Sprite, care au avut succes in ultimii ani. Sprite sugereaza ca preferintele oamenilor incep sa revina la valori ceva mai normale. Prin urmare, este foarte convenabil pentru compania engleza sa apara cu noi modele, reinoindu-se astfel intreaga serie Cruzer.

Rulota Sprite apare in versiune noua in 2024

Asadar, pentru anul 2024, Sprite introduce o serie complet noua de Cruzere. Modelele de rulotele Sprite Cruzer sunt disponibile in anul model 2024 in 6 configuratii, de la doua pana la patru persoane, cu paturi de o persoana si duble. Toate amenajarile au o baie spatioasa cu dus separat. Atat exteriorul, cat si interiorul vor fi reinnoite. Cand privim exteriorul, observam ca modelul Sprite Cruzer 2024 are o fata complet noua si un design exterior elegant.

Majoritatea modelelor anterioare Cruzer aveau latimea de 2,25 metri. Pentru a crea un efect mai spatios in interior, se adauga inca 3 centimetri. Corpurile largi, configuratiile deja mai largi ale Sprite Cruzer, raman la 2,44 metri, o latime standard. In plus, toate Cruzerele vor avea un design nou. Combinat cu un alt decor elegant pentru exterior, acest lucru creeaza un aspect modern.


Cei de la Sprite au modernizat intregul interior al lui Cruzer. Va exista o noua tapiterie cu o combinatie de perdele si panouri tapitate. Sprite va inlocui vechile casete combinate si perdele de plasa, cu rulouri Horrex mai luxoase. Cu mobilierul vedem ca Sprite are o noua schema de culori, care este acum disponibila intr-o combinatie de lemn, antracit si alb. Bucatariile au fost si ele adaptate si au acum un sertar larg pentru tacamuri. In plus, bucataria a fost dotata cu robinete noi, un frumos perete din spate, iar masa si blaturile au fost, de asemenea, reinnoite. Pentru a finaliza schimbarea, baile au fost si ele renovate si sunt acum dotate cu mobilier modern si chiuvete elegante.

Modelul Sprite Cruzer din anul 2024 este la fel de complet pe cat se asteptau multi de la Compania engleza. Exista si unele modificari in echipament. De exemplu, sistemul Swift Command (o aplicatie pentru controlul unui numar de dispozitive) a fost inlocuit si, incepand cu anul 2024, fiecare Sprite Cruzer va avea un frigider Dometic Slimline de 133 de litri. Datorita noului frigider, toate amenajarile au trebuit ajustate. Sprite a analizat cu atentie alte posibile imbunatatiri. Acest lucru se reflecta in dimensiunile patului, care au fost prelungite si largite in majoritatea cazurilor. Doua modele au chiar paturi care au latimea de 150 cm.

De final

Modelele de rulotele Sprite pentru anul 2024, au fost expuse in showroom-uri inca de la sfarsitul lunii iulie 2023. Preturile, pentru modelul standard Cruzer SR, sunt disponibile incepand cu 36 595 euro, iar configuratiile pentru celelate modele, bineinteles ca sunt cele care decid pretul final.
Rulota Sprite apare in versiune noua in 2024
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Aboneaza-te la canalul YouTube BlogRulote, in situatia ca indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe, deoarece este locul in care poti vizualiza videoclipuri realizate in Germania sau in Olanda, cu prezentari de rulote noi si second hand.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact