Sari la conținut

Model rulota Swift BaseCamp, descoperit in parc rulote second hand Olanda in urma deplasarii din luna martie a acestui an 2017, m-a atras ca un magnet. Avea si de ce!

Nu am stat pe ganduri, am intrat in incinta respectiva si am cautat pe cineva sa-mi de-a cat de cat cateva detalii. Nu am primit atat de multe informatii pe cat imi doream, cel pe care l-am abordat necunoscand limba engleza, dar ce am inteles totusi din flamanda lui si ce mi-a atras atentia si am retinut a fost faptul ca acest model de rulota a fost prezentat la Salonul de la Düsseldorf in luna august a anului trecut 2016.
Practic un model nou!

Rulota Swift BaseCamp

Am postat in blog un articol cu o rulota ceva asemanatoare ca si profil, modelul de rulota Knaus Sport&Fun, dar acest model Swift este extrem de sportiv, designul este deosebit si chiar unic, detine o lungime totala de 510 cm, latime 230 cm. Greutatea proprie Rulota Swift BaseCamp este de 904 kg, MMA-ul fiind de 1015 kg. Consider ca sunt greutati destul de mari avand in vedere caroseria nu prea mare si de altfel cu un interior destul de stramtorat.

Despre confortul interior oferit nu pot scrie multe, fiindca asa cum reiese si din imaginile realizate, nu pot face multe comentarii, insa ce mai trebuie scris este faptul ca se poate atasa un cort in partea posterioara.

Pretul care l-am aflat de la cei care aveau spre vanzare acest model de rulota second hand, era de „numai” 17.000 euro, un pret destul de exagerat, dupa parerea mea.


Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Articol postat in 2017 si reactualizat in 2023!

Rulota Swift BaseCamp Rulota Swift BaseCampRulota Swift BaseCamprulota second handconfort-rulota second hand

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact