Rulota Swift BaseCamp

Modelul de rulota Swift BaseCamp, descoperit in Olanda in urma deplasarii din luna martie a acestui an 2017, m-a atras ca un magnet. Avea si de ce!

Nu am stat pe ganduri, am intrat in incinta respectiva si am cautat pe cineva sa-mi de-a cat de cat cateva detalii.
Nu am primit atat de multe informatii pe cat imi doream, cel pe care l-am abordat necunoscand limba engleza, dar ce am inteles totusi din flamanda lui si ce mi-a atras atentia si am retinut a fost faptul ca acest model de rulota a fost prezentat la Salonul de la Düsseldorf in luna august a anului trecut 2016.
Practic un model nou!

Am postat in blog un articol cu o rulota ceva asemanatoare ca si profil, modelul de rulota Knaus Sport&Fun, dar acest model Swift este extrem de sportiv, designul este deosebit si chiar unic, detine o lungime totala de 510 cm, latime 230 cm.
Greutatea proprie este de 904 kg, MMA-ul fiind de 1015 kg. Consider ca sunt greutati destul de mari avand in vedere caroseria nu prea mare si astfel cu un interior destul de stramtorat.

Despre confortul interior oferit nu pot scrie multe, fiindca asa cum reiese si din imaginile realizate, nu pot face multe comentarii, insa ce mai trebuie scris este faptul ca se poate atasa un cort in partea posterioara.

Pretul care l-am aflat de la cei care aveau spre vanzare acest model de rulota, era de doar 17.000 euro , destul de exagerat dupa parerea mea.

mode-rulota swift-modelrulota-lateralintrare-rulotaconfort-rulota


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.