Sari la conținut

Astazi m-am hotarat sa prezint modelul de rulota Swift Challenger Sport, o marca de rulote care se produce in Marea Britanie. Avand o experienta de peste 50 de ani, cei de la Swift Group incearca in permanenta sa asigure un standard prin valoare, practica si totodata prin testari riguroase, stabilindu-si piete de export rulote in Olanda, Danemarca, Germania, Austria, Belgia, Franta, Australia și Noua Zeelanda.

Asa cum am facut si in celelalte articole referitoare la prezentarea diferitelor modele de rulote, am sa incerc sa fac o prezentare a celui mai ieftin model de rulota Swift. Din gama modelelor Swift, cel mai ieftin model este Swift Challenger Sport 382, pretul fiind de 13.895 lire sterline.

Rulota Swift Challenger Sport

Cu o structura grad 3 de izolatie termica, acest model este practic utilizabil pe tot parcursul anului. Designeri au conceput de asa natura un interior confortabil si relaxant, iar portiunea de plafon panoramic permite accesul luminii naturale. Ca de obicei, nu prezint detalii tehnice, dar cele care intereseaza pe majoritatea, se pot regasi in imagini.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Rulota Swift Challenger SportRulota Swift Challenger Sportcanapele

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact