Sari la conținut

Rulota TEC TE 555 K Travel King, un model rulota second hand filmat in parc rulote Germania si care merita sa fie cunoscut de catre cei care indragesc acest hobby. Este un model rulota care pare clasic la prima vedere, dar pozitionarea usii suplimentare pentru acces interior este motivul pentru care am realizat o filmare.

Inainte de a scrie cateva randuri, este bine sa adaug cateva caracteristici pentru o cat mai buna cunoastere:
– an fabricatie 2004;
– greutate proprie 1 130 kg;
– greutate totala 1 600 kg;
– trei zone de odihna;
– lungime cu protap 740 cm;
– lungime interioara 610;
– latime 225 cm;

Este o rulota excelenta pentru o familie cu copii, deoarece cele 3 zone de odihna, inclusiv paturi supraetajate, satisfac multe cerinte. Din cate am observat, rulota era destul de bine conservata, nu avea urme de umezeala, iar din cate am aflat de la prietenul meu, care detine acel parc rulote, toate utilitatile erau functionale.

O rulota destul de spatioasa si bine configurata, doar ca mi s-a parut incomod accesul in zona paturilor suprapuse. Ca si persoana matura, este putin mai greu sa intri si sa te desfasori, insa pentru un copil, accesul se poate face fara probleme.

Si mai este un aspect care nu mi-a placut, legat de pozitionarea acelui televizor LCD in zona de bucatarie, chiar langa chiuveta. Cel care a detinut aceasta rulota nu cred ca a gandit corect la amplasare, fiindca nu isi avea locul acolo. Cu un suport dedicat, putea sa-l pozitioneze mai sus si cu siguranta televizorul nu avea de suferit.


Rulota TEC TE 555 K Travel King

Am incercat sa filmez cat mai in detaliu intreaga rulota, doar din dorinta de a face cunoscut acest model rulota, asa cum procedez si pentru alte marci rulote. Constientizez ca majoritatea doresc sa afle pretul, asa ca informez pe fiecare cititor ca aceasta rulota s-a vandut cu suma de 10 800 euro. Cunosc acest pret aspect deoarece ma aflam in respectivul parc rulote cand s-a facut aceasta tranzactie cu o familie de cetateni germani.

Practic, pe perioada cat am stat acolo, am observat un numar destul de mare de vizite ale celor care doreau sa achizitioneze o rulota. Am scris si in articolul despre rulota Burstner Ventana legat de aceste lucruri traite la fata locului. Nu pot scrie ca toti dintre cei care intrau pe poarta parcului de rulote realizau o achizitie, dar fiind disponibil o intreaga varietate de modele (peste 50 de rulote), exista mereu sansa ca o alegere sa fie facuta.

Am dorit sa scriu aceste aspecte pentru ca am avut cateva regrete prin faptul ca nu am apucat sa filmez unele rulote care consider ca meritau sa fie prezentate. Insa ma consolam de moment, fiindca stiam ca apar mereu alte modele spre vanzare si care cu siguranta nu le voi rata.
Urmareste filmarea urcata pe Youtube, Rulota TEC TE 555 K Travel King

In finalul acest articol din blog, fac invitatia de abonare la canal Youtube BlogRulote. Mereu se pot urmari filmari cu sfaturi si recomandari, dar mai ales cu videoclipuri dedicate prezentarilor de rulote second hand si rulote noi. Este o optiune a fiecaruia de a se abona si de a descoperii destul de multe aspecte legate de acest hobby dedicat rulote.
Rulota TEC TE 555 K Travel King

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *