Sari la conținut

In timpul liber avut la dispozitie, m-am gandit sa realizez acest articol cu cateva rulote de mici dimensiuni, ceva mai mici decat normalul. Am ajuns, „vaslind” prin internetul asta fara de sfarsit, bineinteles la salonul de la Dusseldorf din Germania, unde in anul 2013 au fost prezentate cateva modele de asemenea dimensiuni.

Designul, realizarea si gandirea proiectelor unor astfel de rulote, nu cred ca poate sa multumeasca pe multi dintre noi, fiindca, dupa mine, sunt cateva modele care nu cred ca ar face fata cerintelor unei vacante de care sa te bucuri prin dotari si confort. Dar se pare ca imaginatia, avand in vedere subiectul rulota, ca doar despre asta scriu, nu cunoste limite si incearca sa fie fara teama de a da frau liber gandirii.

Sunt multi care vin cu tot felul de inventii si inovatii care mai de care si mai ciudate. Din multitudinea de modele prezentate la acest salon in 2013, am selectat cateva imagini cu minunatiile de rulote cu mici dimensiuni si prin care doresc sa le fac cunoscute tuturor celor care urmaresc acest blog.

Rulote de mici dimensiuni

Unele te pun pe ganduri, altele aduc chiar si cate un zambet pe fata atunci cand le vizionezi si chiar creaza o atmosfera placuta.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe? Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.
Rulote de mici dimensiuni rulota mini rulota mica model rulota mica model rulota pliabila prezentare rulota mica rulota cort plafon masina cort pe plafon masina model cort pe plafon masina


Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Rulote de mici dimensiuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact