Sari la conținut

Rulote pentru persoane inalte, deoarece, din pacate, majoritatea producatorilor de rulote realizeaza tot mai putine rulote pentru astfel de persoane si, cunoscand ca majoritatea dimensiunilor sunt standard, nu orice rulota este potrivita pentru oameni inalti.

Rulotele au adesea o inaltime de pana la 1,95 metri, dar, exista cateva marci care sunt potrivite pentru persoanele peste inaltimea medie. Patul este adesea mic si este destul de greu sa gasesti unul mai lung de 2 metri. Daca cele inalte sunt extrem de rare, sunt rulote cu un pat de aproximativ 2,10 metri lungime, dar si acestea trebuie examinate cu atentie. Prin urmare, vei gasi rulota potrivita pentru persoanele inalte si, cel putin, se va putea dormi confortabil.

Rulote pentru persoane inalte

Desi este greu de gasit, o rulota pentru oameni inalti poate fi descoperita printr-o cautare atenta. Rulotele care ofera un pat lung de 2,10 metri, ofera o serie de sugestii. Fendt este marca de inceput, disponibila cu versiunea Bianco Activ. Unele modele au un pat fix mai lung de 2 metri, dar pot fi luate in considerare si modele precum 390 FHS, 445 SF si Opal 515 SKF.

De asemenea, sunt o varietate de modele de rulota Dethleffs, care ofera un pat mai lung decat rulotele standard. Exista modele 475 FR, 495 FR si 495 QSK. Mai mult de atat, exista o varietate de modele rulote care includ un pat mare, asa cum este Knaus 400 QD. In concluzie, rulotele cu pat lung continua sa fie disponibile, dar se pot lua considerare si rulote cu optiune inaltare plafon, articol in care am adaugat cateva detalii.

Autorulote mai inalte

O autorulota cu o inaltime mai mare, este usor de gasit, cunoscand, asa cum am precizat, ca multe rulote continua sa aiba o inaltime de 1,90 – 1,95 metri. Exista marci, precum Knaus, in care se poate ajunge chiar si la 2,38 metri inaltime. Deci, se poate sta in picioare intotdeauna, indiferent dacă esti inalt sau nu. Cu toate acestea, daca se ia in considerare o autorulota pentru oameni inalti, exista si alte beneficii. Daca se doreste o calatorie ceva mai lunga, autorulota este cea mai buna optiune. Se poate ajunge mai repede la destinatie si se rezolva rapid si simplu o cazare temporara. Cu rulota, astfel de lucruri nu se pot realiza decat in spatii dedicate.


De final

Indiferent daca optezi pentru o rulota cu un pat foarte lung, sau sa te deplasezi intr-o autorulota in care poti sta mereu in picioare, orice ai alege, bucura-te de natura!

P.S. am scris acest articol in urma unei discutii cu o persoana care cauta o rulota in care sa existe un pat unde sa-si poata intinde picioarele. Si cum multe din articolele din acest blog au fost scrise in urma unor discutii, consider ca si acesta este binevenit pentru cei care cauta un model rulota care sa satisfaca astfel de cerinte.
Rulote pentru persoane inalte
Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact