Sari la conținut

Titlul acestei postari este „Schimbare nume domeniu”, deoarece am considerat ca vechiul nume al blogului 60kell.com, sa fie schimbat cu actualul  nume blogrulote.ro.

De ce aceasta schimbare?
Deoarece se simtea nevoia de folosinta a unei denumiri in limba romana, considerand ca actualul nume face intradevar referire la rulote si nu in ultimul rand, de o mai buna indexare de catre Google pe nisa rulote.

Mereu intampinau greutati cei carora le spuneam la telefon numele blogului pentru al accesa, acum, acest nume este mai clar, mai usor de tastat si mai usor de retinut.

Asadar, daca se observa prin postarile deja existente, cateva imagini in care a fost trecuta sigla cu 60kell.com, sa stie fiecare ca tot imaginile mele personale sunt, nu sunt copiate din alte site-uri sau bloguri.

Schimbare nume domeniu

Am conceput si realizat acest blog cu numele de domeniu 60kell.com (nume deviat din anul meu de nastere si nume, numarul de inmatriculare al masinii personale fiind DJ-60KEL), l-a care am tinut enorm, dar timpurile actuale m-au determinat sa fac acesta schimbare corecta, motivele fiind cele invocate mai sus.


Recunosc ca trebuia postat pe blog acest articol cu ceva timp in urma, insa a fost o neglijenta din partea mea, aceasta schimbare fiind practic realizata de acum doua luni.

Schimbare nume domeniu

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact