Schimbarea cartilor de identitate la masini

Registrul Auto Roman (RAR) doreste sa schimbe cartile de identitate ale masinilor se sunt sau vor fi inscrise in Romania.

Modelul cartii de identitate al vehiculului va fi inlocuit cu o varianta imbunatatita, continand mai multe elemente tehnice care lipsesc în prezent, a declarat Flaviu Campeanu, director tehnic in cadrul Registrului Auto Roman (RAR), care apreciaza ca forma actuala a documentului este „primitiva”.
Iata ce a declarat, conform celor de la mediafax.ro, directorul tehnic al Registrului Auto Roman, Flaviu Campeanu, la conferinta MEDIAFAX talks About Transport&Logistics,:
„Vom schimba modelul cartii de identitate, sper în acest an.
Noul model al cartii de identitate, dupa ce va trece prin furcile caudine ale tuturor ministerelor implicate şi se va naste, va cuprinde toate datele de care aveti nevoie, va fi o oglinda a certificatului de omologare european, inclusiv problema cea mai mare pe care o aveti, respectiv tipul suspensiei.
De asemenea, va atinge si celalalt subiect sensibil, cu masele si dimensiunile”
Noua cartea de identitate a vehiculului va conduce la disparitia a cel putin două taxe, respectiv de inregistrare nationala pentru dealeri şi de anulare a cartii de identitate, a aratat reprezentantul RAR.
Cartile se vor schimba treptat, la completarea totala a rubricilor, la distrugere sau la pierdere.
Pretul nu va fi diferit fata de cel prezent, poate va fi chiar mai mic, conform celor spuse de catre  directorul tehnic al Registrului Auto Roman
Cu totii stim despre Cartea de Identitate a Vehiculului (CIV)ca  este documentul eliberat de RAR care atesta dreptul de proprietate asupra vehiculului si contine datele tehnice si de identificare ale acestuia.
Acum, despre aceasta schimbare si urmarile ei, vom vedea, mai ales ca se cunoaste birocratia si demararea unei astfel de activitati in Romania.

masini

Ultima actualizare in

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publica.