Scuter electric-Moveo

Avandu-se in vedere ca scuterele sunt din ce in ce mai cautate si deplasarea cu astfel de vehicule este mai mereu practica, s-a ajuns la realizarea de catre cei de la Astro Group (o firma maghiara) unui Scuter electric-Moveo, care se pliaza si care nu necesita loc de parcare.

Avand o greutate de 25 kg si o autonomie de 35 de km, acest scuter electric se poate incarca de la o priza standard in decurs de o ora si poate prinde o viteza de pana la 45 km/ora, fiind propulsat de cate un motor electric existent pe fiecare roata.
Acest scuter nu are nevoie de un loc de parcare, deoarece, odata pliat (plierea durand  doua minute), se poate deplasa cu ajutorul unui maner incorporat (vezi imaginile).
Odata ce scuterul este complet inchis, toate componentele ce au avut contact cu strada, sunt acoperite, astfel incat sa nu se poata intra in contact cu ele, un lucru ce mi se pare chiar interesant.
Din declaratiile celor care vor produce aceste scutere electrice, modele vor costa între 3.100 dolari si 4.600 dolari si se spera sa ajunga cat mai curand pe piata.
moveo
scuter-electric

scuter_electric

 Foto

3 raspunsuri la “Scuter electric-Moveo

  1. Si eu urmaresc cu interes, placere postarile pe blog ale lui Kelu. Ca nu prea am timp sa ma manifest nu inseamna ca trec indiferent pe langa mine informatiile interesante transmise de Kelu. Felicitari domnule, pentru perseverenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.