Sari la conținut

Service rulote Olanda descoperit in Olanda, cu ceva timp in urma (in 2015), dedicat rulote second hand care pur si simplu m-a impresionat prin dotarile existente si prin modul de abordare al unui client.

Cunoscand de ceva vreme pe unul din reprezentantii acestui centru de service rulote Olanda, avand chiar o relatie apropiata (zic eu), iar persoana respectiva are si o functie de conducere in firma respectiva, mereu imi place sa asist la discutiile pe care le are cu cei veniti cu diferite probleme ivite, atunci cand ma aflu acolo.

Acum, nu pot scrie ca inteleg limba flamanda, dar pot afirma, ca felul de exprimare si gesturile facute de catre el, duc la concluzia ca modul de adresare este de respect fata de cel care are nevoie de serviciile firmei. Iar revenirea posesorilor de rulote second hand catre aceasta unitate de reparatii, se datoreaza lucrarilor de calitate executate.

Garantia unei lucrari executate in service-ul respectiv este de 4 ani.
Nu este singurul service descoperit de catre mine in Olanda, dar am tinut sa-l prezint pe acesta, fiindca mai mereu ajung sa-l frecventez si am o altfel de abordare cu cei de acolo.

Despre dotarile si echipamentele existente, pot scrie ca pur si simplu mereu imi face placere sa le descopar de cate ori ajung in incinta firmei respective. Pentru cei care inca nu stiu, am lucrat 28 de ani intr-o unitate service auto si stiu care sunt criteriile de apreciere.


Ce mi s-a parut interesant, a fost un dispozitiv special ce masoara umiditatea peretilor rulotei, alaturi de un numar mare de scule existente. Ar fi multe de scris despre aceastea, dar ma opresc aici. Cele cateva imagini facute de catre mine, concluzitioneaza cele scrise.

Service rulote Olanda

De ce am hotarat sa scriu toate astea?
Fiindca am primit de curand un telefon, de la un posesor de rulota, prin care mi se cerea sa-i recomand un service de reparatii rulote din Romania. Recomandarea a fost facuta, dar respectivul nu a fost multumit de serviciile primite si mi-a reprosat acest fapt.

Mi-am cerut scuze si i-am transmis ca nu pot sa-l mai indrum catre altcineva anume, observand ca este o fire mai dificila si bineinteles destul de pretentioasa, iar gandirea mea la acel moment a fost ca nu-l va multumi nimeni cu rezolvarea problemei avute la rulota.

In decursul timpului, am primit alte telefoane de acest gen, am recomandat meseriasii respectivi, dar se pare ca nu clientii pe care-i trimiteam sunt cei care erau cu pretentii, ci acele persoane care nu executau lucrarile asa cum ar fi trebuit.

De ce?
Deoarece, am mai facut trimiteri catre cei care-i stiu ca se ocupa cu astfel de lucrari si nu mare mi-a fost mirarea cand am primit raspuns de la cel trimis, cum ca nu puteam sa-i dau pe altcineva?!

Acum vin si intreb: este bine sa recomanzi pe cineva care nu reuseste sa faca o lucrare de calitate?!?
Este in regula cand incerci sa ajuti (pe ambii) si trimiti pe cineva undeva si primesti reprosuri? tampit
Eu zic ca nu, iar cel mai indicat, din punctul meu de vedere, este sa incerc sa ma scuz in fata fiecaruia si sa-i zic ca nu cunosc astfel de persoane. Asa probabil nu-mi fac dusmani din nicio parte 

Sper si cred, ca vor veni si acele vremuri in care sa pot face o recomandare si sa primesc si multumirile bine meritate, iar cei carora le-am trimis persoane sa execute o lucrare, sa vina sa ma contrazica cu recenziile facute la adresa lor.
Asa ca, succes tuturor!

Daca indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe, aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote. Urmareste videoclipuri cu rulote second hand si rulote noi, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.
service rulote olandaservice rulote olandaservice rulote olanda

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

 

Distribuie prietenilor

2 comentarii la „Service rulote Olanda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact