Sari la conținut

Spre Transfagarasan in 2014, fiindca scriam prin luna mai, despre faptul ca mai mereu ajung sa vizitez Transfagarasanul, an de an si iata am ajuns in 2014. Iata ca a sosit perioada, am fost si, cu toate ca deplasarea am facut-o la mijlocul saptamanii, nu in weekend, am ramas impresionat de numarul mare de persoane si de masini prezente pe tot traseul Transfagarasanului.

M-a bucurat faptul ca multi turisti erau din afara granitelor tarii, chiar cativa m-au rugat, pe traseul de urcare dinspre Sibiu, sa-i ajut la realizarea cateorva imagini, fiind doar pereche si neavand un altul care sa-i pozeze.

Dar, mare mi-a fost mirarea cand am descoperit cativa cu rulote sau campere, aproape de Balea Lac, stiind ca anul trecut descoperisem cateva indicatoare ce interziceau camparea cu rulota.
Acest lucru chiar m-a bucurat si sper sa ajunga vremurile sa se organizeze adevarate spatii de camping, chiar cu utilitati minime, in mai tot traseul pe Transfagarasan.

Este mare pacat sa nu se profite de minunatiile acestei tari, mai ales ca pe intreg teritoriul ei, putem descoperii multe, de la munti, cu privelisti impresionante, pana la delta, loc unic in lume. Nu scriu ca ar trebui locuri de campare peste tot, dar scriu la modul ca exista prea multe locuri in tara asta care trebuie vizitate si locuri de care sa ne bucuram.

Stiati ca in Olanda nu exista dealuri? Ce sa mai zic de munti !!
Am adus in Romania, acum cativa ani, un olandez (impreuna cu sotia lui romanca), care toata viata lui a lucrat la o ferma agricola in Olanda si cand a descoperit muntii nostri pe traseul dinspre Caransebes, se minuna si se bucura ca un copil. Nu-mi venea sa cred ca exista persoane care nu au vazut un munte in viata lor. Poate sa creada cineva?


Spre Transfagarasan in 2014

Iata un alt aspect ce ma face sa cred si sa sustin ca avem o tara cu de toate, cu tot ce poate bucura orice turist care ajunge sa viziteze minunatiile din aceasta tara. Am realizat cateva imagini si le adaug (am selectat cateva) cu speranta ca se vor gasi cativa, dintre cei care acceseaza blogul meu si care nu au vizitat inca, iar imaginile sa-i convinga ca acest traseu chiar se merita vizitat, nu o data , ci mereu cand exista o astfel de ocazie.
Am realizat si un videoclip in care sotia mea a incercat sa hraneasca pastravii existenti la Balea Lac.
Spre Transfagarasan in 2014 peisaj-transfagarasan poza-transfagarasanserpentine_transfagarasanserpentine-transfagarasantransfagarasan-campingparapanta-pe-transfagarasanbalea-lac

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact