Spre Transfagarasan

Incerc mereu sa colind si tarisoara asta minunata Romania, nu numai pe cele de afara.

Toate zonele si locurile vizitate de-a lungul timpului, au “un ceva” aparte, dar drumurile acestea prin munti, la altitudini mari, cum este Transfagarasan, iti ofera imagini impresionante atunci cand se urca, sau se coboara, pe serpentinele existente.
Traseul este destul de ok, dar exista portiuni unde apar gropi sau denivelari (ca de, traim in Romania!) si trebuie ceva atentie, fiindca lipsesc uneori chiar si parapetii de pe margine.
De ce oare, ce a construit vechiul regim, trebuie sa fie acelasi si sa nu se modernizeze macar traseele acestea, care trebuie sa fie, si cateodata sunt, cartea noastra de vizita catre numarul mare de turisti de afara care ne viziteaza tara?!!

Anul aceste voi ajunge iarasi, cu familia, cum de fapt fac asa ceva de cativa ani incoace, cu speranta ca vom avea parte de o vreme superba.
Imaginile postate arata cata frumusete poate exista pe aceste meleaguri.
Nu ma apuc sa fac istoricul acestui traseu, de unde incepe, unde se sfarseste, dar pot face o invitatie tuturor sa ajunga macar o data, fiindca au ce povesti celor care inca nu au ajuns prin aceste minunate locuri.

Cateva imagini din zecile realizate pe parcursul multor trasee catre aceste minunate locuri:

 

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.