Sari la conținut

Spre Transfagarasan, deoarece incerc mereu sa strabat si sa colind si tarisoara asta minunata Romania, mai ales spre Transfagarasan si nu doar tarile „de afara”.
Toate zonele si locurile vizitate de-a lungul timpului, au „un ceva” aparte, dar drumurile acestea prin munti, la altitudini mari, cum este Transfagarasan, iti ofera imagini impresionante atunci cand se urca, sau se coboara, pe serpentinele existente.

Traseul este destul de ok, dar exista portiuni unde apar gropi sau denivelari (ca de, traim in Romania!) si trebuie ceva atentie, fiindca lipsesc uneori chiar si parapetii de pe margine.
De ce oare, ce a construit vechiul regim, trebuie sa fie acelasi si sa nu se modernizeze macar traseele acestea, care trebuie sa fie, si cateodata sunt, cartea noastra de vizita catre numarul mare de turisti de afara care ne viziteaza tara?!!

Spre Transfagarasan

Anul aceste voi ajunge iarasi, cu familia, cum de fapt fac asa ceva de cativa ani incoace, cu speranta ca vom avea parte de o vreme superba.
Imaginile postate arata cata frumusete poate exista pe aceste meleaguri.
Nu ma apuc sa fac istoricul acestui traseu, de unde incepe, unde se sfarseste, dar pot face o invitatie tuturor sa ajunga macar o data, fiindca au ce povesti celor care inca nu au ajuns prin aceste minunate locuri.

Spre Transfagarasan cu cateva imagini din zecile realizate pe parcursul multor trasee catre aceste minunate locuri:

Spre TransfagarasanSpre Transfagarasanbalea serpentinestrada serpuita serpentine transfagarasan viorel C.balea laccabana balea lac balea


Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact