Prima pagină » Categoria Postari Diverse » Stiri Auto – Aplicatia myDriveAssist

Stiri Auto – Aplicatia myDriveAssist

Pe zi ce trece, tehnica progreseaza mai mereu si iata ca s-a ajuns, cu ajutorul unei aplicatii pe smartphone, dezvoltata de inginerii firmei Bosch, sa se citeasca semnele de circulatie,
Si sa inregistreze si sa proceseze alte informatii pentru noile functii ale vehiculelor.
Aplicatia Bosch, disponibila gratuit in App Store si Google Play Store, utilizeaza camera integrata in smartphone pentru a citi semnele de circulatie.
Cu ajutorul sau, programul recunoaste semnele de circulatie si identifica limitele de viteza, semnele de anulare si zonele in care este interzisa trecerea.

Semnele de circulatie recunoscute pot fi de asemenea utilizate pentru a actualiza harta digitala stocata pe un server central: camera video identifica semnul de circulatie si pozitia sa cu ajutorul receptorului GPS, apoi trimite datele anonim catre serverul central.
In plus, aceasta aplicatie gratuita myDriveAssist, avertizeaza soferul vizual si acustic (exista optiunea de oprit/pornit) cu privire la excesul de viteza. Interesant nu!

Un lucru care nu trebuie neglijat, este acela de a pastra parbrizul cat mai curat, in caz contrar, sistemul de recunoastere  al semnelor de circulatie, cu ajutorul camerei smarphonului, poate sa nu functioneze corect.

myDriveAssist

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.