Sari la conținut

Totul despre rulote, un articol care face referire la nisa rulote, un domeniu care este mai mereu intr-o usoara crestere si care devine tot mai mult cunoscut. Intr-o perioada cand nenorocita asta de pandemie a pus stapanire pe intreg pamantul, a intra in posesia unei rulote si a detine una, este o optiune aleasa de multi.

Exista un articol in blog, postat in luna august a anului 2020 si care face referire la preturi rulote in acele zile, sau mai bine zis, in acel an. Ei bine, aceste preturi sunt aceleasi si in toamna acestui an 2021. Trebuie mentionat ca, pe langa aceste preturi exagerate, piata de rulote este intr-o scadere a numarului de unitati oferite spre vanzare, iar cand scriu despre acestea, fac referire cu precadere la rulote second hand. Scriu in cunostinta de cauza, pentru ca, deplasarile facute in ultimile perioade catre Olanda, imi confirma aceste aspecte.

Cateva din cele scrise sunt descoperite si din discutiile purtate cu diferite persoane din Olanda si Germania, iar site-urile dedicate de vanzari rulote demonstreaza si ele. Poate multi nu stiu, dar un mare site anunturi din Olanda, care vinde printre altele si rulote, are o optiune de oferta pret de catre un client autentificat in site.

In anii dinaintea pandemiei parea ceva firesc sa se ofere un pret mai mic decat cel cerut de vanzator.
Numai ca, de aproape un an jumate, pretul afisat de vanzator devine mai mic decat pretul oferit de un potential cumparator. Isi poate imagina fiecare unde s-a ajuns?!!

Totul despre rulote

Lumea este mereu intr-o schimbare, datorata acestui virus Corona, iar cei care doresc sa nu mai depinda de cazare, sau de o aglomeratie nedorita, pe perioada de concedii, incearca sa-si procure o rulota. Exista suficienti de multi romani care vor sa petreaca o vacanta mai sigura in natura si de ce nu, mai ieftina decat daca ar fi stat la un hotel.


Numai ca, sunt destul de putine ca si numar, campiguri din Romania care ofera preturi si utilitati sa satisfaca cerintele multor posesori de rulote. Din cateva discutii purtate cu diferite persoane care doreau sa amenajeze astfel de spatii si mai ales cu cei care detin asemenea locuri, cu siguranta va apare o concurenta. Este un aspect benefic, care nu poate decat sa avantajeze pe cei care vor sa-si petreaca vacante si concedii in astfel de locuri.

Trebuie scris, de ce nu, si despre o usoara crestere, in ultima perioada, a celor care vor sa achizitioneze si o autorulota. Numai ca, in comparatie cu numarul rulotelor achizitionate, autorulotele sunt inca la inceputuri. Pretul dintre autorulota (camper sau motorhome) si o rulota va face intotdeuna diferenta, iar ca si oricare lucru existent, fiecare are plusuri si minusuri. Aceste aspecte am sa le detaliez intr-un alt articol pentru care am sa incerc sa fac referire.

Un aspect deloc de neglijat in zilele actuale, sunt ofertele de inchirieri rulote si autorulote. Sunt disponibile pe piata destul de multe firme care ofera astfel de servicii inchiriere. Personal, cunosc persoane care au decis sa inchirieze o rulota, sa descopere care sunt avantaje/dezavantaje, urmand ca apoi sa incerce sa-si achizitioneze una.

Consider ca este un lucru bun de urmat de catre multi cei care doresc sa detina o rulota, sau chiar o autorulota. Viata traita intr-o rulota nu este dedicata multora. Cunosc cazuri in care partenerul de viata nu agreaza acest mod de a-si petrece vacantele si multi renunta la a mai cumpara o rulota.

Si ca sa nu lungesc acest articol totul despre rulote si sa-l fac plictisitor, a-si dori sa scriu cateva randuri si despre spatii amenajate de parcare rulote. Observ diferite postari si anunturi care fac referire la oferte de locuri de parcare rulota sau autorulota, amenajate mai ales in aer liber. Deoarece am vizitat de-a lungul anilor in Olanda cateva astfel de locuri dedicate parcare rulote si autorulote, pot sa scriu ca inca suntem departe.

Ca sa oferi spre parcare zone in care nu se asigura paza, nici macar supraveghere video, chiar daca pretul este mic, nu consider ca merita de luat in seama. Sunt constient ca exista unele parcari care sa faciliteze depozitarea unei rulote in conditii optime, dar nu cred ca aceste spatii sunt si acoperite. Detii un astfel de loc de parcare si doresti sa-l faci cunoscut? Scrie un comentariu, sau fa-i reclama prin trimiterea unui articol.

Mai trebuie avut in vedere si faptul ca aducerea de rulote din Marea Britanie incepe sa fie din ce in ce mai redusa. Acest lucru este datorat taxelor vamale intrate in vigoare, iar daca consideri ca si acesta este un aspect care determina cresterea de preturi la rulote, scrie un comentariu.
Totul despre rulote

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😉

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact