Tractari Auto Craiova

Tractari Auto Craiova, cu tractari auto non-stop si prin oferirea serviciilor de transport autoturisme, autoutilitare, rulote, executate intern, in Craiova sau/si in tara.

Acest serviciu de transport este oferit de firma Taviandra din Craiova, cu o autoplatforma specializata, care permite servicii de tractari si asistenta rutiera pentru o gama variata de autovehicule!
Autoplatforma detinuta, ofera echipamente speciale de recuperare a autoturismelor avariate ce nu pot fi puse in miscare pe roti.

Avand si o unitate service-auto, putem oferi serviciul de depanare si asistenta rutiera in cazul autoturismelor defecte.
Depanarile auto se pot rezolva in cadrul unitatii noastre service-auto din Craiova, unde se poate rezolva o problema mecanica, tehnica sau electrica avuta la autovehiculul Dvs., indiferent daca simptomele se manifesta in parcare sau in deplasare, dorinta noastra fiind intotdeauna de a oferi o experienta placuta clientilor nostri si nu numai.

Datorita experientei acumulate in timp, serviciile oferite de catre noi, se doresc a se ridica mereu la asteptarile clientilor nostri, noi fiind cei care le suntem alaturi ori de cate ori este necesar, indiferent de conditii momentului respectiv.
Avand in vedere ca secretul unei afaceri de succes este strans legat de serviciul oferit clientului, firma Taviandra acorda o deosebita atentie tuturor cerintelor si recomandarilor clientilor sai.

Toti cei care au nevoie de tractare auto, depanare sau oricare serviciu auto, pot suna la urmatoarele numere de telefon:
0740 751 318
0769 981 484
tractari craiova

 

 

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.