Vand rulota Dethleffs

Vand rulota Dethleffs, model 510 (lungimea caroseriei fara protap fiind de 5,10 m), adusa din Olanda si care are o greutate proprie de 804 kg.

Rulota este fabricata in anul 1990, dispune de doua spatii de dormit, cu separator, pentru 4 persoane si asa cum se observa si in imaginile postate, exista un coltar cu masa, care se face pat pentru 2 persoane si un dormitor cu doua paturi separate, pentru alte 2 persoane.
Bucataria rulotei este prevazuta cu aragaz cu trei ochiuri, un uscator pentru vase, chiuveta de inox, frigider 87 l functionabil gaz,12/220 V.
Sistemul de incalzire/racire trumatic (dubla ventilatie), consta in dispersarea aerului cald sau rece, in tot habitaclul, chiar si in zona plafonului.

Pe timpul verii, racirea cu aer in rulota se poate face destul de simplu, deoarece acest sistem este gandit si realizat prin a trage aer de afara, de sub rulota si de al dispersa in interior.
Rulota mai detine o cabina de baie cu un wc ecologic portabil, antena tv exterioara, reglabila bineinteles, 3 trape, aerisire, jaluzele atermice, plase de insecte si un cort deschis (veranda), multiple spatii depozitare, roata de rezerva si bineinteles butelie.

Toate sistemele existente (gaz, apa, electricitate) sunt complet functionale, rulota nu are absolut nicio urma de infiltratie si este in stare foarte buna.
Rulota se prezinta fara probleme, este curata si intretinuta si detine toate actele necesare pentru inmatriculare.

DETHLEFFS

rulota_dethleffs

dethllefs-rulota

rulota-fata

rulota_dethleffs-interior

paturi

rulota-turela

separator

rulota-separator

rulota-dethleffs-coltar

rulota-dethleffs-dormit

rulota-dethleffs-caldura

rulota-dethleffs-bucatarie

baia-rulota

baie-rulota

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din acest domeniu al rulotelor, click pe Rulote si Accesorii

Lasa un raspuns

Adresa de email nu va fi publicata.