Vand site de anunturi

Vand un site de anunturi, vanzare ce consta in numele de domeniu .ro si script, impreuna cu paginile oficiale Facebook si Google Plus si cu tema din blogul existent.

Numele de domeniu este bizanunt.ro, iar motivul vanzarii este acela ca nu mai am la dispozitie timpul necesar administrarii, iesirile mele catre Olanda fiind frecvente, si chiar administrarea lui Forum Rulote, m-au facut sa i-au decizia  sa vand acest site.

Trebuie stiut faptul ca am promovat acest nume bizanunt.ro, peste tot pe unde am avut posibilitatea, in scopul de a deveni un site cunoscut si accesat.
Nu regret aceasta promovare facuta personal, fiindca se observa finalizarea ei, care este vizibila in  Google.

Detin multe bannere pentru promovare si bineinteles ca le fac cadou noului detinator.
Sunt multe de comentat, dar prefer sa discut la telefon cu doritorul, fiindca chiar ca sunt multe aspecte care trebuie stiute, iar prin scris este mai greu de explicat.

Nu doresc sa fac o afacere din vinderea acestuia, dar imi pare rau sa-l abandonez, la cat de mult l-am promovat si prezentat.
Astept oferte, iar orice alte detalii (pagina admin, adsense, etc.), pentru cei care sunt intradevar interesati, se pot afla la numarul de telefon 0768710487 (digi).

bizanunt

Adauga comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.