Vand suport roata rezerva rulota

Vand suport roata rezerva rulota, sau dispozitiv pentru roata rezerva rulota, realizat din material zincat (previne ruginirea) si care se monteaza sub rulota, intre lonjeroane.

Este usor de ansamblat orizontal in gaurile pre-existente pe lonjeroane, spre spatele rulotei si astfel se castiga spatiul din interiorul rulotei sau chiar din portbagaj.
In plus, datorita sistemul de extensie cu care este prevazut (nefiind nevoie de accesul sub rulota), accesul catre roata de rezerva se face destul de usor in lateral, prin desprinderea din sistemul de fixare, dupa care urmeaza tragerea propriu-zisa, datorita bratelor telescopice, astfel roata de rezerva devenind destul de accesibila, catre partea necirculabila, adica spre trotuar.

Incepand cu modelele fabricate inca din anul 1979, cele mai multe rulote cu sasiu AL-KO, sunt deja echipate cu orificiile de montare necesare asamblarii acestui model de suport.
Pe langa faptul ca elibereaza un spatiu, suportul ajuta si la echilibrarea greutatii atunci când este plasat în spatele axei, favorizand stabilitatea rulotei.

Suportul este un produs second hand, este reglabil, pe distanta dintre lonjeroanele rulotei si bineinteles, este complet, gata pentru montare.
Alaturi de imaginile cu suportul oferit spre vanzare, am adaugat si alte cateva ajutatoare.

suport-roata-rezerva

Pentru a descoperi cat mai multe anunturi din acest domeniu al rulotelor, click pe Rulote si Accesorii

 

Adauga comentariu

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.