Verificare asigurare si inspectie auto online

Verificare asigurare si inspectie auto online, un articol care sper sa usureze munca celor ce doresc sa afle ceva detalii despre un vehicul.

Am mai scris pe blog un articol despre un site ce ajuta pe multi la descoperirea de date tehnice ale majoritatii autovehiculelor (masini, rulote, remorci. utilaje) inmatriculate in Olanda.
Fiind insa atat de multe persoane care aduc masini si rulote din Anglia si alte cateva care cumpara masini inscrise la vecinii bulgari, m-am gandit sa vin si in ajutorul celor care achizitioneaza un astfel de autovehicul si sa postez si cateva adrese de verificare online a asigurarii si a inspectiei tehnice (MOT) a unui autovehicul inmatriculat in Marea Britanie si in Bulgaria.
Astfel pentru a verifica valabilitatea asigurarii a unui vehicul adus din Anglia, acceseaza askmid.com
Iar pentru aflarea datelor tehnice, MOT, similar ITP-ului din Romania, click pe verificare Mot
Pentru cei care doresc sa cumpere o masina inmatriculata in Bulgaria si nu se incred in spusele celui care o vinde referitor la valabilitatea asigurarii, mai ales ca cele scrise in acte nu prea sunt pe intelesul si la indemana oricui, se poate accesa site-ul in limba engleza insurance check
Mult succes!
acte-auto-anglia

Foto

2 Raspunsuri la "Verificare asigurare si inspectie auto online"

  1. Nona   7 septembrie 2018 at 9:03

    Buna ziua!
    Multumesc pentru articolele dvs.! Ne ajuta mult.
    Pentru verificare rulota Anglia, nu stiu ce sa trec la: Your vehicle registration number si thirt party vehicle registration number….daca se poate sa ma ajutati, multumesc.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.