Prima pagină » Videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube

Videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube

In acest articol din blog vreau sa informez pe fiecare cititor ca mai mereu se vor descoperii videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube.
Vreau sa am cat mai multi prieteni si pe Youtube, ceva firesc in zilele actuale.
Nu stiai ca am un canal existent pe Youtube?
Afla ca este vorba de canalul meu, intitulat destul de sugestiv BlogRulote, de care m-am apucat in toamna lui 2019.
Sunt constient ca termenul rulota nu este o nisa in care sa de-a navala privitorii, dar totodata stiu ca numarul rulotistilor este mai mereu in crestere.
Consider ca personal am adus un mic „plus” acestui hobby al multora, am sa continui sa fac asta mereu, iar in final sa pot spune ca am reusit ce mi-am dorit.

Exista deja cateva videoclipuri postate, nu pot scrie ca am fost destul de priceput sa filmez, dar cum mereu imi place sa ma documentez, sper ca ce urmeaza va satisface mult mai mult.
Scriam intr-un articol faptul ca nu m-a consider un profesionist in video, dar am hotarat sa m-a dedic filmarilor de rulote ori de cate ori am ocazia.Si cum zilele care vor urma am sa fac o deplasare catre Germania, am sa ajung bineinteles si in tara rulotelor.
Daca doresti sa urmaresti ceea ce voi posta pe canalul meu Youtube, nu iti ramane decat sa te abonezi (daca nu ai facut-o pana acum) si cu siguranta vei avea ce vedea.
Videoclipuri cu rulote pe Youtube vor fi mereu postate si astfel multi le vor putea viziona.

Si pentru a atrage cati mai multi abonati, cat de curand voi organiza concursuri cu premii, constand fie in piese sau accesorii noi si originale pentru rulota, fie in oricare propunere venita din partea fiecaruia.
Am sa realizez articole in care sa scriu despre fiecare concurs cu premii surpriza si ce trebuie sa faca fiecare pentru a putea participa.

Chiar doresc sa existe comentarii la articol pe acest subiect, fiindca sunt deschis oricarei propuneri de premiere, pentru a creste numarul de abonati.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Multumesc!
Videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.