Sari la conținut

In acest articol din blog vreau sa informez pe fiecare cititor ca mai mereu se vor descoperii filmari rulote, videoclipuri cu rulote si masini pe canal Youtube. Vreau sa am cat mai multi prieteni si pe Youtube, deoarece consider ca este ceva firesc in zilele actuale.

Nu stiai ca am un canal dedicat videoclipuri cu rulote si masini Youtube? Afla ca este vorba de canalul meu, intitulat destul de sugestiv BlogRulote, de care m-am apucat in toamna lui 2019.

Sunt constient ca termenul rulota nu este o nisa in care sa de-a navala privitorii, dar totodata stiu ca numarul rulotistilor este mai mereu in crestere. Consider ca personal am adus un mic „plus” acestui hobby al multora, am sa continui sa fac asta mereu, iar in final sa pot spune ca am reusit ce mi-am dorit.

Exista deja cateva videoclipuri postate, nu pot scrie ca am fost destul de priceput sa filmez, dar cum mereu imi place sa ma documentez, sper ca ce urmeaza va satisface mult mai mult. Scriam intr-un articol faptul ca nu m-a consider un profesionist in video, dar am hotarat sa m-a dedic filmarilor de rulote ori de cate ori am ocazia.

Videoclipuri cu rulote si masini Youtube

Si cum zilele care vor urma am sa fac o deplasare catre Germania, am sa ajung bineinteles si in tara rulotelor. Daca doresti sa urmaresti ceea ce voi posta pe canal Youtube, nu iti ramane decat sa te abonezi (daca nu ai facut-o pana acum) si cu siguranta vei avea ce vedea. Videoclipuri cu filmari rulote si masini Youtube vor fi mereu postate si astfel multi le vor putea viziona.


Si pentru a atrage cati mai multi abonati, cat de curand voi organiza concursuri cu premii, constand fie in piese sau accesorii noi si originale pentru rulota, fie prin oricare propunere venita din partea fiecarui cititor. Am sa realizez articole in care sa scriu despre fiecare concurs cu premii surpriza si ce trebuie sa faca fiecare pentru a putea participa.

Chiar doresc sa existe comentarii la articol pe acest subiect, fiindca sunt deschis oricarei propuneri de premiere, pentru a creste numarul de abonati.

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc de rulote descoperit in Germania.
Videoclipuri cu rulote si masini pe Youtube

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *