Sari la conținut

Din cea mai recenta deplasare catre Olanda, am ramas cu o imagine pe retina, descoperita pe caroseria unui Tir si in care era afisat cuvantul „wanted” alaturi de un nume de firma ce nu a avut importanta. Imediat, gandul meu a zburat care o noua metoda de a promova forumul pe retelele de socializare si in care sa existe titlul „Wanted in Romania”.

Ajuns in tara, dupa un drum pe care l-am facut in weekend si care mi-a adus cat de cat satisfactie, am cautat pe prietenul meu Laurentiu din cadrul firmei Happy Shop din Craiova si l-am rugat sa-mi execute un banner ce sa afiseze ce doream.

Acum, sunt constient ca reclama este cea care evidentiaza si face cunoscut mai mereu un aspect, sau chiar mai multe si de aceea incerc mereu sa fac, asa cum cred eu de cuviinta, sa promovez nisa de rulote, in special forumul de rulotisti si acest blog cu si despre rulote.

Wanted in Romania

Ce este important, este faptul ca tot ce fac, este realizat din placere si sunt bucuros ca pot ajuta si indruma multe persoane doritoare de cunoastere a rulotelor.

Iata si bannerele realizate si care deja circula pe retelele de socializare din Romania si nu numai, urmat de un sondaj in care astept votul tau.
Multumesc!


wanted_romania wanted-romania

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *