Canal Youtube - Despre Rulote si Masini

Canal Youtube - Videoclipuri Despre Rulote si Masini, un canal Youtube creat cu scopul de a prezenta cat mai multe si variate marci si modele rulote filmate in parcuri si reprezentante rulote din Olanda si din Germania, cat si filmari cu marci de masini modificate sau clasice.


Deoarece parcurg mai mereu drumuri catre aceste tari si scopul este de a descoperii mereu dealeri si adrese noi, doresc sa realizez si cateva filmari care sa duca la o cat mai buna cunoastere a ceea ce inseamna o rulota.

Timp de multi ani m-am adaptat cerintelor, asa cum am scris si in blog.

La inceput cu materialele video si imagini ale altora, in zilele actuale incercand in intregime cu materiale proprii, originale. Au venit insa vremurile in care trebuie sa ma aliniez categoriei de audienta, cu un continut de calitate si postat in mod constant pe aceasta nisa rulota.
Nu pot scrie ca sunt un profesionist in realizarea de videoclipuri, asa ca pentru orice sfat sau orice alte informatii pe care doresti sa mi le transmiti, acceseaza pagina de Contact, sau apeleaza la ore potrivite, numarul de telefon +40 (0)724 170 704

Cunoscand modalitati procurare de rulota, ofer mereu servicii gratuite in scopul de achizitionare rulota, cu sprijin tehnic aferent consilierii, fie impreuna la fata locului, sau prin telefon.

In final, te invit sa te abonezi la canalul meu pe Youtube, fiindca doar asa vei primii notificari atunci cand vor apare noi videoclipuri.

Vizionari cat mai placute tuturor!!Rulota Burstner

Rulota Burstner Belcanto anul 2007

Prezentare model rulota Burstner Belcanto, fabricat in anul 2007 si filmat intr-un mare parc de rulote din Germania.

Imagini Olanda

Cateva imagini din Olanda

Un mic rezumat al unei deplasari spre Olanda, un colaj de imagini cu cateva dintre etapele parcurse pe traseu.

Rulota Knaus

Rulota Knaus 450 anul 2005

Prezentare rulota Knaus Sudwind 450, fabricat in anul 2005 si filmat intr-un mare parc de rulote din Germania.