Sari la conținut

Despre model rulota Detfhleffs si anume modelul Caraliner, se poate scrie ca si ceva exclusivist, practic o rulota care intra in categoria modele de lux. Am mai prezentat in blog un model al germanilor de la Dethleffs si anume Aero Style.

Insa, acest model de top, fabricat inca din anul 2010, cu un design elegant si un interior inovator si care detine o caroserie pe doua axe, cu o greutate proprie de 2.700 kg (3.500 kg MMA), o latime de 2,50 metri si o lungime fara protap de 7,30 metri, nu cred ca a fost creat de la bun inceput, ca si un produs pentru un om de rand. Consider ca a fost proiectat si realizat pentru persoane cu standarde ridicate.

De ce scriu acestea?!
In primul rand pretul este cel care face diferenta: 50.000 euro (standard), pana la 80.000 euro pachetul cu optiuni extra!! Dupa care ar urma interiorul, realizat practic pentru trei camere, in care se descopera un adevarat climat al unui hotel de cinci stele: canapele din piele, sistem climatizare, incalzirea prin podea, sistem satelit, doua televizoare LED (de 22″ in living si 17 ” in dormitor), sistem digital cu setari programabile pentru controlul luminii, parchet din lemn si multe altele, iar in bucatarie, pe langa un frigider de 175 de litri, exista chiar si o masina de spalat vase. Numarul de optiuni si dotari este destul de mare (nu le enumar in totalitate), altfel nu cred ca s-ar justifica acest pret.

Despre model rulota Dethleffs

Multi fac o comparatie a acestui model de rulota cu un iaht de lux si parerea mea este ca nu se insala.
Parerea ta care este? Rubrica comentarii iti sta la dispozitie, cum de fapt, exista pentru fiecare articol din blog.

Sincer, la cate drumuri am realizat prin Olanda, nu am descoperit acest model niciunde. Nici in traseu, dar nici intr-un stand de prezentare. Cu alte cuvinte nu prea se „ingramadesc” multe persoane spre achizitionarea unui astfel de model!


Daca indragesti acest hobby despre rulote si doresti sa afli cat mai multe, abonează-te la canalul Youtube BlogRulote. Poti sa urmaresti videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari cu rulote second hand Olanda si din oricare parc rulote second hand de vanzare descoperit in Germania.

Articol reactualizat in 2023!

dethleffs_caraliner

dethleffs-caraliner-spate

dethleffs_caraliner_interior

Dethleffs-interior

dethleffs_caraliner_dormitordethleffs_01_caraliner

Sursa imagini

Distribuie prietenilor

4 comentarii la „Despre model rulota Dethleffs”

  1. Comentarii pot fi multe, fiecare avand un punct de vedere care, totusi, e subiectiv.
    Eu cred ca daca suma de bani care e publicata ca si pret, adica undeva intre 50 si 80.000, trebuie sa constat ca e echivalenta cu a unui autoturism sau crossover din clasa premium, asa ca trebuie sa te hotarasti, vrei rulota premium sau auto premium.

  2. Sa inteleg ca rulota aceasta e construita pentru nababi care arunca banii pentru a se da granguri 2 saptamani pe an?
    Nu, multumesc!
    Cu banii aia pot trai minunat pana la sfarsitul vietii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact