Sari la conținut

Rulota Dethleffs face parte din gama de rulote furnizata de firma Dethleffs din Germania, care ofera tuturor o gama larga de modele pentru satisfacerea cerintelor celor care doresc sa procure o astfel de rulota.
Astazi am sa incerc sa prezint sumar, modelul Aero Style al celor de la Dethleffs, model ce pare ca a aparut pe piata cu un altfel de design aerodinamic.

Datorita formei sale curbate, ofera un spatiu mai aerisit si mai mare, inaltimea fiind de 2,12 m.
Exista patru variante ale acestui model: 400 DB, 460 V, 470 DB, sI 570 TK.
Preturile incep de la 15,990 de euro si ajung pana la 20,499 euro.

Pentru prezentare am ales modelul 400 DB, care este cel mai ieftin si mai accesibil pentru buzunarele noastre, adica „modesta” suma de 15,990 de euro!ironic
Rulota Dethleffs este destinata pentru confortul a patru persoane, are o lungime fara protap de 5,14 m, greutatea proprie 1105 kg, iar greutatea totala maxim admisa este de 1300 kg.


Interiorul si toate dotarile existente se observa in imaginile postate si cred ca este destul de suficient.
Spatiile de dormit in partea din fata si partea din spate, bucataria si toaleta pozitionate pe mijloc, sunt cateva detalii ce ofera un spatiu adecvat si destul de eficient.

Rulota Dethleffs

Ce m-a impresionat pe mine, sunt ferestrele panoramice uriase, care ofera o priveliste totala.
Asa cum scriam si in celelalte postari, ma rezum la cate o prezentare sumara, cu alte cuvinte, nu intru in adaugarea de mai multe date tehnice, fiindca sunt destul de convins ca oricine doreste sa afle mai multe, poate gasi pe site-urile de specialitate.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canalul Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

rulota-dethleffs interior-dethleffs dethleffs-baie dethleffs-bucatarie dethleffs-dormitor

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *