Sari la conținut

Rulota Fendt Saphir model 2018, descoperita si vizitata intr-o reprezentanta din Olanda in deplasarea realizata la sfarsitul lunii aprilie. Din varietatea de modele prezentante in respectiva incinta, am observat doua caroserii de rulote asemanatoare, prezentate in imaginea de mai jos, una cu geam frontal, iar o alta fara, care m-au determinat sa realizez cateva imagini.

Apropiindu-ma de ele, am citit pe afisul prezent cateva caracteristici identice, si anume:
– lungime totala, 958 cm;
– lungime fara protap, 705 cm;
– latime 232 cm;
– greutate proprie 1250 kg
– greutate maxim admis 1500 kg;
Chiar si pretul era identic, de 22 550 euro!

Pentru rulota Fendt Saphir model 2018, din reprezentanta din Olanda, singura diferentiere descoperita a fost numele modelelor, 465 SQ Saphir, respectiv 465 SBF Saphir.

Rulota Fendt Saphir model 2018

In general, model rulota fara geam frontal este cu un design aparte, iar din punctul meu de vedere pot scrie ca sunt adeptul unei astfel de caroserii. Nu pot descrie in cuvinte ce satisfactie imi ofera mereu vizitarea de rulote prezente in multele saloane descoperite, dar mereu incerc sa fac cateva imagini, unele reusite altele nu, pentru a le prezenta.

Indragesti acest hobby dedicat rulote si doresti sa afli cat mai multe?
Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.


Iata modele Fendt Saphir 2018, cu si fara geam frontal:

Rulota Fendt Saphir model 2018 reprezentanta din Olandainterior-rulotainterior-fendtzona-dormit reprezentanta din Olandapat-rulota reprezentanta din Olandacoltar-rulota

Indragesti acest hobby si doresti sa afli cat mai multe despre rulote? Aboneaza-te la canal Youtube BlogRulote si urmareste videoclipuri cu rulote noi si second hand, prin filmari realizate atat in Olanda, cat si in oricare parc rulote descoperit in Germania.

Pe Facebook ai dat Like? Poate nu dai!!  😂
Ramai conectat cu acest blog dedicat rulote, devino un urmaritor al paginii mele din Facebook si comenteaza articolele in pagina, dar, distribuie si prietenilor pentru o mai buna informare.

Distribuie prietenilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acasa
Articole
Adauga Site
Youtube
Contact